Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη τυφλός - μαϊμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο 60χρονος τυφλός - μαϊμού συνελήφθη με την κατηγορία ότι από το 2008 εισέπραττε παράνομα το επίδομα τυφλού και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, απάτη και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και τον παρέπεμψε ν' απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο «τυφλός» κατηγορείται ότι τα τελευταία 4,5 χρόνια εισέπραξε παράνομα από το Δημόσιο συνολικά πάνω από 26.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες του ΣΔΟΕ κατά την παρακολούθησή του διαπίστωσαν ότι ο «τυφλός» κατάφερνε να παρκάρει το αυτοκίνητό του με χειρουργική ακρίβεια. Οπως ενημέρωσαν τον εισαγγελέα «σε μία από τις περιπτώσεις που είδαν στάθμευσε το αυτοκίνητο του σ' ένα χώρο μήκους 4,5 μέτρων τη στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει μήκος 4,1 μέτρα»!

Δικογραφία όμως για ψευδή βεβαίωση σχηματίζεται και εις βάρος γιατρού του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» ο οποίος φέρεται ότι γνωμοδότησε, ώστε να δοθεί το επίδομα τυφλού στο συγκεκριμένο άτομο. Με εντολή του εισαγγελέα Λάμπρου Τσόγκα διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του, προκειμένου η δικογραφία να συσχετιστεί μ' αυτή του 60χρονου.




Το σχόλιό μας: Αναμενόμενο όλο αυτό. Πρέπει κάποια στιγμή να φύγουν τα καρκινώματα και αυτοί που τα υπο-στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.