Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Φθηνό λάδι στο δήμο Βόλβης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 25 τόνοι.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση ελαιόλαδου από το δήμο Στυλίδας στους κατοίκους του δήμου Βόλβης.

Μετά από πρωτοβουλία των δημάρχων Βόλβης, Δημήτρη Γαλαμάτη και Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου το τελευταίο δίμηνο έχουν ήδη διατεθεί 25 τόνοι αρίστης ποιότητας ελαιόλαδου, με στόχο να φθάσουν τους 50 τόνους το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο δήμος Στυλίδας συνεργάζεται με τοπικούς ελαιοπαραγωγούς της Φθιώτιδας, οι οποίοι διαθέτουν πιστοποιημένο ελαιόλαδο, που μεταφέρεται στο δήμο Βόλβης και χωρίς μεσάζοντες, μοιράζεται από τα τοπικά συμβούλια και επιλεγμένα καταστήματα στη χαμηλή τιμή των 13 ευρώ τα 5 λίτρα. Η επιτυχημένη συνεργασία των δυο δήμων, πρόκειται να διευρυνθεί και στη διάθεση ποσοτήτων ελιάς, σε τιμή κόστους.

Ο δήμος Βόλβης από την αρχή της χρονιάς έχει μοιράσει 100 τόνους πατάτες από το Νευροκόπι Δράμας, ενώ προετοιμάζεται και η διανομή ρυζιού, σε συνεργασία με ορυζοπαραγωγούς της Χαλάστρας.

«Αποτελεί υποχρέωση μας αυτές τις δύσκολες ώρες της οικονομικής κρίσης, να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη διάθεση φθηνών αγροτικών προϊόντων. Οι δήμοι της χώρας δείχνουν έναν εναλλακτικό δρόμο παράκαμψης των μεσαζόντων και πραγματικής βοήθειας των ελληνικών νοικοκυριών που δοκιμάζονται σκληρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο για την πολύτιμη βοήθεια του σε αυτή μας την προσπάθεια, που σύντομα εκτός από το ελαιόλαδο θα επεκταθεί και στις ελιές» αναφέρει ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης.

«Η άψογη συνεργασία μου με το δήμαρχο Βόλβης Δημήτρη Γαλαμάτη με στόχο τη διάθεση αγροτικών προϊόντων σε τιμή κόστους, όχι μόνο χτυπά την ακρίβεια και δίνει ανάσα στους δοκιμαζόμενους πολίτες, αλλά αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τους ελαιοπαραγωγούς της ανατολικής Φθιώτιδας» αναφέρει ο Απόστολος Γκλέτσος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.