Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σκύλος της παραμόρφωσε το πρόσωπο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Την ώρα που έπαιζε στην αυλή ενός σπιτιού.
Η πεντάχρονη Abbie Varrow και οι γονείς της δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη το σοκ της επίθεσης που δέχτηκε το μικρό κορίτσι από το σκύλο του γείτονα, για την οποία μάλιστα όπως ενημερώθηκαν από τις αρχές εκείνος δεν πρόκειται να διωχθεί λόγω ελλιπών αποδεικτικών στοιχείων.

Η Abbie ωστόσο θα φέρει για πάντα στο πρόσωπό της τα σημάδια από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από το αλσατικό λυκόσκυλο, ενώ λίγο έλειψε να χάσει και την όρασή της.

Η μικρή μαθήτρια πηδούσε ανέμελη στο τραμπολίνο που είχε στην αυλή του σπιτιού του ένας φίλος της οικογένειας στο Great Notley του Essex, όταν δέχτηκε την επίθεση.

Οι γιατροί έκαναν 60 ράμματα στο πρόσωπό της και εκτός από τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, η Abbie θα πρέπει να δει και ψυχίατρο γιατί από εκείνη την ημέρα οι γονείς της παρατήρησαν ότι υπνοβατεί τα βράδια ενώ «βρέχει» και το κρεβάτι της.



«Θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της και αυτός δεν έχει καμία συνέπεια. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν συνήλθε από τη νάρκωση ήταν ένας καθρέφτης για να δει το πρόσωπό της. “Ω, είναι χάλια” μας είπε. Δεν ξέρουμε πόσο θα επουλωθούν οι πληγές και μας ανησυχεί πολύ το πόσο έχει τραυματιστεί στη μύτη» δήλωσε ο πατέρας της.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.