Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται κανονικά οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Είχαν σταματήσει λόγω προεκλογικής περιόδου.

Μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και τη λήξη της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων, λόγω προεκλογικής περιόδου, συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού από φορείς της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση, οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης, στο πλαίσιο διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου, οι οποίες είχαν ξεκινήσει πριν από τις 12 Απριλίου 2012 και ανεστάλησαν, συνεχίζονται κανονικά και έως τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση εναπομείναντος χρονικού διαστήματος.

Για τους φορείς- κυρίως, στους ΟΤΑ- που εξαιρέθηκαν της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων λόγω προεκλογικής περιόδου, σύμφωνα με τις θετικές γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής του Συμβουλίου της Επικρατείας (άρθρο 28 παρ. 4 του Ν. 2190/1994), ισχύουν τα αναφερόμενα στο, με ημερομηνία 11 Ιουνίου του 2012, δελτίο Τύπου του ΑΣΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.