Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

3.000 υποψήφιοι για 80 θέσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διεξαγωγή των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 14-15 Ιουλίου.

Για τις 80 θέσεις στελεχών της δημόσιας διοίκησης θα διαγωνιστούν περίπου 3.000 υποψήφιοι απ' όλη την Ελλάδα. Αρχικά είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν 3.800 υποψήφιοι αλλά μετά τον έλεγχο των τυπικών προσόντων, απορρίφθηκαν περίπου 800 άτομα που είχαν καταθέσει αιτήσεις.

Οι εξετάσεις σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθούν στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου σε αίθουσες της Φιλοσοφικής και της Φυσικομαθηματικής Σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιτυχόντες θα αποτελέσουν την 22η σειρά εισακτέων από την ίδρυση της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και θα είναι μόνο 80 άτομα.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο, το προκαταρκτικό, στο οποίο θα συμμετάσχει το σύνολο των υποψηφίων, περιλαμβάνει γραπτή διαδικασία σε δύο μαθήματα ενώ κατά το τελικό στάδιο η εξέταση περιλαμβάνει γραπτή και προφορική εξέταση στο γνωστικό πεδίο Δημόσια Διοίκηση και σε ένα ακόμη γνωστικό πεδίο επιλογής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.