Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ό,τι δεν κάνει η Πολιτεία, το κάνει ο Λυμπερόπουλος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με ρούχα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έλαβε μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αττάλειας η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο.

Τα ρούχα προσέφερε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά από παράκληση του Γιώργου Λαζαρίδη (οι δυο τους έχουν κοινή καταγωγή) και οδηγήθηκε σε αυτήν την κίνηση, καθώς η Πολιτεία δεν έχει προσφέρει ακόμη χρήματα στην ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ.

Πάντως, τα ρούχα αποδείχθηκαν γούρικα, καθώς η Εθνική ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση, η οποία ισοδυναμεί με πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (Μάιος, Σεούλ).

«Από τη στιγμή που η ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ δεν μπορούσε να βοηθήσει στο θέμα του ρουχισμού, αφού δεν έχει λάβει χρήματα καθόλου μέσα στο 2012 από την Πολιτεία, ενώ και η περσινή επιχορήγηση ήταν μειωμένη κατά μεγάλο ποσοστό, απευθύνθηκα προσωπικά στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε τα πάντα να γίνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τελικά κατάφερε να μας προμηθεύσει με ρούχα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, τα οποία αποδείχθηκαν γούρικα. Εκτός από κορυφαίος αθλητής είναι και κορυφαίος άνθρωπος και το απέδειξε με την ενέργειά του αυτή», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λαζαρίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.