Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Η τραγική μοίρα του Μοροζίνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Είχε χάσει σχεδόν όλη την οικογένειά του.

Σαν σενάριο από δραματική ταινία ήταν η ζωή του Πιερμάριο Μοροζίνι, του παίκτη της Λιβόρνο που πέθανε χθες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια ταινία που είχε ένα τραγικό τέλος. Ο ήρωας υπέκυψε στη μοίρα που ήθελε όλα τα μέλη της οικογένειάς του να υποφέρουν και να χάνονται.

Ο Μοροζίνι είχε γεννηθεί στο Μπέργκαμο, στις 5 Ιουλίου του 1986. Το 2001 σε ηλικία 15 ετών, έχασε τη μητέρα του, Καμίλα, και δύο χρόνια αργότερα πέθανε και ο πατέρας του.

Λίγο αργότερα, και μην μπορώντας να αντέξει το χαμό των δικών του, ο ανάπηρος αδελφός του έβαλε τέρμα στη ζωή του. Ο Πιερμάριο, έφηβος ακόμη, έμεινε μόνος με μία μεγαλύτερη αδελφή, η οποία επίσης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε μία συνέντευξή του, ο άτυχος παίκτης της Λιβόρνο είχε εξηγήσει πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει, μέσα από τα ερείπια της οικογένειάς του: «Αυτά τα πράγματα σε σημαδεύουν για όλη σου τη ζωή. Όμως, την ίδια στιγμή, ο θυμός που έχεις μέσα σου μπορεί να γίνει η δύναμη που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θέλω να γίνω ένας καλός ποδοσφαιριστής, για τους γονείς μου. Επειδή αυτό θα τους έκανε ευτυχισμένους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.