Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Στήριξη στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τη στήριξή του στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας - Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) εξέφρασε σε χθεσινή επίσκεψή του ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, Κώστας Γύπαρης. Eίναι, όπως επισημαίνει, το πρώτο Κέντρο που ιδρύθηκε πανελλαδικά το 1995 και το μοναδικό στα Χανιά για πολυανάπηρα άτομα.
«Η αδυναμία του κράτους και των Ασφαλιστικών Ταμείων να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους δημιουργεί προβλήματα καθημερινής επιβίωσης για το Κέντρο. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες του Δ.Σ., η αποπεράτωση του νέου υπερσύγχρονου και μεγαλύτερης δυναμικότητας ιδιόκτητου κτηρίου, σε οικόπεδο που δώρισε η Ι.Μ. Χρυσοπηγής, προχωρά με αργά βήματα», επεσήμανε.

Ο κ. Γύπαρης δήλωσε ότι η τοπική κοινωνία και οι φορείς έχουν στηρίξει και πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν με μεγαλύτερη ένταση (ιδιαίτερα σ? αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο) τις δραστηριότητες του Κέντρου και την αποπεράτωση των καινούργιων κτηριακών υποδομών.
Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από το επίπεδο της αλληλεγγύης που επιδεικνύει σ? εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη, όπως είναι τα ΑΜΕΑ. Είναι αυτονόητη η δέσμευση όλων μας, από όποιο πόστο κι αν βρίσκεται ο καθένας, για ενεργή στήριξη τόσο σημαντικών δράσεων για την τοπική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.