Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Εκστρατεία για να προσελκύσουν τουρίστες στην Αττική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ως ξεχωριστού και ιδιαίτερου προορισμού.

Με συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γεώργιου Τσακίρη και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής, Αλέξανδρου Βασιλικού, ξεκίνησε η προπαρασκευή της εκστρατείας προώθησης της Αττικής, ως ξεχωριστού και ιδιαίτερου προορισμού.

Με τη διαβούλευση επιδιώκεται η αξιοποίηση των ιδεών, των προτάσεων και των εμπειριών των ανθρώπων που αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους στο χώρο του τουρισμού, ώστε η προβολή και η ανάδειξη της Αττικής να γίνει με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Το πρόγραμμα υποστήριξης και ανάδειξης της Αττικής, ως τουριστικού προορισμού, έχει διάρκεια 4 χρόνια και θα ολοκληρωθεί το 2015. Η προσπάθεια επιδιώκει την προσέλκυση νέων τουριστών από μεγάλες χώρες του εξωτερικού, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Κίνα.

Κεντρική κατεύθυνση και φιλοσοφία της επικοινωνιακής εκστρατείας της Περιφέρειας, είναι η ανάδειξη των τουριστικών υποδομών και των ποικίλων επιλογών που προσφέρει η Αττική στον επισκέπτη, προκειμένου έτσι να προβληθεί η εικόνα της ως δημοφιλούς προορισμού και να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση, παρά τις δυσκολίες των καιρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.