Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Φουντώνει» ο υποσιτισμός των παιδιών στα σχολεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Έντονο το πρόβλημα σε οικογένειες στην Πάτρα.

Σε συνάντηση με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων 6ο και 19ο της Αγ. Βαρβάρας προχώρησε η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών και η Επιτροπή Αγώνα Αγ. Βαρβάρας στην Πάτρα και ενημερώθηκε για την έλλειψη διατροφής που παρατηρείται στα μικρά παιδιά και έχει πάρει έκταση.

Οι εκπρόσωποι των λαϊκών επιτροπών πραγματοποίησαν άμεσα παράσταση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος στον κ. Β. Χονδρογιάννη διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, που επίσης διαπιστώθηκε από τις υπεύθυνες δηλώσεις του ότι σχεδόν σε όλα τα σχολεία υπάρχει έντονο πρόβλημα διατροφής των παιδιών και παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, όπως δημοσιεύει το dete.

Αποδεικνύεται πως συνέπεια της ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης των γονέων τους από την αντιλαϊκή πολιτική που φορτώνει τα βάρη της κρίσης στις εργατικές οικογένειες, πολλά μικρά παιδιά υποσιτίζονται καθημερινά και ο αριθμός τους όλο μεγαλώνει.

Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών καταγγέλλει την στάση της Υπουργού Παιδείας της κυβέρνησης του «Μαύρου Μετώπου» που απροκάλυπτα αρνείται την οργανωμένη διατροφή των παιδιών από τον κρατικό προϋπολογισμό, «στο όνομα της οικονομίας» προκειμένου να πληρωθούν οι πολυεθνικοί όμιλοι και οι ξένοι μεγαλοτοκογλύφοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.