Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ένα αθλητικό σωματείο ΑμεΑ με παγκόσμιες διακρίσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Το Φιλανθρωπικό και Αθλητικό Σωματείο «Άγιος Χριστόφορος» (ΑΣΑΧ), με έδρα του την Παιανία, έκλεισε γιορταστικά τις δραστηριότητες του χειμώνα με την ευγενική συμπαράσταση των μελών του, στον κήπο της οικογένειας του κ. Ηλία και της κας Αυγής Τριανταφυλλοπούλου και οι οποίοι ανέλαβαν την οργάνωση και την δαπάνη της εκδήλωσης.


Αθόρυβα αλλά δυναμικά, το ΑΣΑΧ, παρουσιάζει ανοδική πορεία με τους 42 αθλητές ΑμεΑ και 180 μετάλλια -χρυσά αργυρά και χάλκινα- και τις θαυμαστές του επιδόσεις στα αθλήματα στίβου, Boccia, κολύμβησης και άρσης βαρών, σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά,Παγκόσμια, Παραολυμπιακά πρωταθλήματα.

Η Παραολυμπιονίκης Μαρία Σταματουλά, με συνεχείς παγκόσμιες διακρίσεις, η οποία ανακηρύχθηκε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας «η αθλήτρια της χρονιάς» του 2010, κατέκτησε στην Νέα Ζηλανδία το ασημένιο μετάλλιο και πήρε εισιτήριο-πρόκριση για την Παραολυμπιάδα του Λονδίνου.

Ο Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης με συνεχείς διακρίσεις, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου και την πρόκριση για την Παραολυμπιάδα του Λονδίνου.

Επίσης οι αθλητές Αλέξανδρος Παπαδάκης, Παναγιώτης Σουλάνης και Γεώργιος Πρεάρης, διεκδικούν στις 18 Αυγούστου 2011 στο Belfast της Ιρλανδίας, την πρόκριση για την Παραολυμπιάδα του Λονδίνου.

Όλοι οι αθλητές του, διακρίνονται με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια και τιμούν μέσω της Εθνικής Ομάδας, την Ελλάδα και την Παιανία.

Τους αξίζουν η αναγνώριση, η συμπαράσταση και τα συγχαρητήρια, καθώς και στους εκλεκτούς προπονητές, Γεώργιο Τζίμα (ομοσπονδιακός), Ανδρέα Κεραμίδα και Γεωργία Τσουκαλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.