Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η δύναμη της θέλησης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δύο σημαντικές επιδόσεις που έφεραν διακρίσεις στο νησί μας σημείωσαν δύο αθλητές του Φιλόξενου Αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για αθλητές με αναπηρία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α) και ο Ζακυνθινός σύλλογός συμμετείχε με τους αθλητές Τσουκαλά Διονυσία και Βαρδακαστάνη Δημήτρη, οι οποίοι συνοδευόντουσαν από τον Προπονητή τους Θεοδωρίτση Νικόλαο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Ακτύπη Παύλο.

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ο αθλητικός σύλλογος με αναπηρία μας ενημερώνει ότι η αθλήτρια Τσουκαλά Διονυσία, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 200μ., με χρόνο 37.79 και την τέταρτη θέση στον τελικό των 100μ. με χρόνο 17.54! Ο αθλητής Βαρδακαστάνης Δημήτρης, κατέκτησε την έβδομη θέση στον τελικό των 100μ, με χρόνο 14.94.

Ο “Φιλόξενος” Α.Σ. Α. με Α. Ζακύνθου με σχετικό δελτίο τύπου, συγχαίρει θερμά τους αθλητές του, καθώς και τον Προπονητή τους, για τις επιτυχίες τους και ελπίζει σε ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.