Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Το κείμενο της θεματικής ομάδας ΑΜΕΑ των «Αγανακτισμένων»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το κείμενο της θεματικής ομάδας ΑΜΕΑ των «Αγανακτισμένων» στον Λευκό Πύργο

«Είμαστε οι αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου. . .

Είμαστε αγανακτισμένοι απο μια Πολιτεία που μας πετά στο περιθώριο. Είμαστε αγανακτισμένοι απο την Πολιτική της χώρας μας στα άτομα με αναπηρία. Έλλειψη Προσωπικού, έλλειψη Σχολείων, κόψιμο Επιδομάτων και Παροχών, Κοινωνικός Ρατσισμός. Μα πάνω απ’όλα έλλειψη ευαισθητοποίησης, συνειδητοποίησης των αναγκών και προώθηση βελτίωσης της ζωής των ατόμων με αναπηρία.

ΠΕΝΤΕ μέρες στο Λευκό Πύργο μας έδειξαν πως η αμεσοδημοκρατία κρίνεται στην πράξη.

Απο αυτήν την συνέλευση δεν χρειάζετα να λείπει κανείς! Η ομάδα αναπηρίας των αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου ανέλαβε να φτιάξει έναν χώρο προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρία και κάθε πολίτη με προβλήματα μετακίνησης (μητέρες με καρότσια, ηλικιωμένοι).

Καλούμε τους συμπολίτες μας με αναπηρία , τις οικογένειές τους, τους συλλόγους και τα σωματεία ατόμων με αναπηρίες , τους εργαζομένους σε χώρους αναπηρίας και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να έρθει στην συνέλευση των αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου για να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε και να αποφασίσουμε την δράση μας αμεσοδημοκρατικά».






Οι Αγανακτισμένοι ΑμεΑ έχουν την δική τους ομάδα στο facebook εδώ. Εκεί μπορούν να συγκεντρωθούν να γράψουν για τα προβλήματά τους και τις ανάγκες που έχουν. Να μπορέσουν να ορθώσουν το δικό τους ανάστημα και να πουν με δύναμη και θάρρος την γνώμη τους για όσα τους απασχολούν. Όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε σε μια την φωνή των ΑμεΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.