Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Φορτηγατζής σώζει μοτοσυκλετίστρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάνει ασπίδα τη νταλίκα του στον αυτοκινητόδρομο μέχρι να απονακρυνθεί σώα - Δείτε το βίντεο.

Συχνά αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των αυτοκινητόδρομων, αφού πάνω από το παραμικρό λάθος των οδηγών τους πλανιέται το φάσμα του πολύνεκρου. Μιλάμε για τα μεγάλα φορτηγά των διεθνών μεταφορών που έχουν αρκετές φορές πρωταγωνιστήσει σε βίντεο με φρικαλέα δυστυχήματα.

Αυτή τη φορά ο λόγος που θα σάς δείξουμε τα έργα και τις ημέρες ενός φορτηγατζή στον αυτοκινητόδρομο είναι τελείως διαφορετικός. Διότι όπως θα δείτε, μια μοτοσυκλετίστρια μοιάζει να έχει μείνει από βλάβη με τη μηχανή της στην κεντρική λωρίδα του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 90 (στις ΗΠΑ), ο οποίος διασχίζει στο συγκεκριμένο σημείο το Νότιο Σικάγο.

Η αναβάτις είναι ακινητοποιημένη και χωρίς διάδρομο διαφυγής, αφού λόγω της ταχύτητας και της πυκνότητας των οχημάτων γύρω της, τής είναι αδύνατον να διασχίσει λοξά τις λωριδες κυκλοφορίας ώστε να βγει στα πρανή του δρόμου. Ουσιαστικά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δυστύχημα που περιμένει να συμβεί.Ο δημιουργός του βίντεο (με το παρόνομα JBG TRAVELS’ στο YouTube) αντιλαμβάνεται από μακριά την κατάσταση και χρησιμοποιεί το φορτηγό του σαν ασπίδα, προστατεύοντας τη γυναίκα από τα επερχόμενα οχήματα, όσο εκείνη προσπαθεί να βάλει μπροστά τη μοτοσυκλέτα της.

Όταν γίνεται φανερό πως η προσπάθειά της δεν έχει καμία τύχη, ο οδηγός του φορτηγού αρχίζει να το κινεί αργά προς τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ετσι δημιουργεί ένα κινητό τείχος που επιτρέπει στη μοτοσυκλετίστρια να βγει με ασφάλεια από τον δρόμο.

Αναζητώντας και άλλα βίντεο του JBG TRAVELS' στο δίκτυο μαθαίνουμε ότι τελικά είναι και ο ίδιος μοτοσυκλετιστής, φιλμάροντας συχνά τα ταξίδια του με μια Honda Goldwing.

Τελικά ο κόσμος δεν τόσο κακός όσο τον νομίζουν ή τον θέλουν κάποιοι. Συχνά είναι γεμάτος από θετικές εκπλήξεις, που απλά πρέπει να είμαστε ώριμοι για να τις εκτιμήσουμε.

Απολαύστε το βίντεο:
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.