Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Οι εργαζόμενοι στη Λευκορωσία γδύθηκαν κι έχουν λόγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προχώρησαν στην κίνηση αυτή μετά από... κυβερνητική εντολή.

Δεκάδες άνθρωποι στη Λευκορωσία δημοσιεύουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο με το γυμνό εαυτό τους και μάλιστα στην εργασία τους, δίνοντας έτσι τη δική τους απάντηση στον πρόεδρο της χώρας.

Ο 61χρονος Alexander Lukashenko μπέρδεψε τα λόγια του κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες. Ο ίδιος είπε: «Καινοτομίες, τεχνολογίες, ιδιωτικοποίηση, είναι σαφές. Τα έχουμε κατακτήσει όλα αυτά. Αλλά όλα είναι πολύ απλά, θα πρέπει να γδυθείτε και να εργαστείτε». Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος της Λευκορωσίας μπέρδεψε τις ηχητικά όμοιες λέξεις στη γλώσσα τους, «εξελιχθείτε» και «γδυθείτε».

Οι εργαζόμενοι βρήκαν την ευκαιρία όμως με αυτό το λάθος του προέδρου και άρχισαν να κοινοποιούν φωτογραφίες και βίντεο από τις δουλειές τους, όντας γυμνοί!

Οι φωτογραφίες βέβαια και το υπόλοιπο οπτικό υλικό έγινε viral σε ένα forum και στη συνέχεια μοιράστηκε στο διαδίκτυο και πυροδότησε μια νέα γαργαλιστική τάση σε όλην τη χώρα.

Μια γυναίκα, βοηθός σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού της με μόνο ένα πληκτρολόγιο να καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα. Ένας ξυλουργός ανέβασε επίσης εικόνα από τον εαυτό του που εργαζόταν με ένα κυκλικό πριόνι να καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του. Άλλες δημοσιευμένες εικόνες περιλαμβάνουν δημοσιογράφους και υπαλλήλους γραφείου φορώντας τα απολύτως απαραίτητα ή και τίποτα, ενώ ένα ροκ συγκρότημα αποφάσισε να δείξει και αυτό τη γυμνή πλευρά του.

Οι φωτογραφίες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και οι πολίτες της χώρας που κυριολεκτικά εφάρμοσαν την πρόταση του προέδρου τους τα... πέταξαν και πήγαν στις δουλειές τους. Οι φωτογραφίες του ιδιαίτερου αυτού «κινήματος» τους συνοδεύονται από το hashtag #getnakedandwork.
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.