Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες λόγω αγώνων δρόμου και εργασιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά σήμερα και αύριο

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (04-06-2016) και την Κυριακή (05-06-2016) θα εκτελεστούν εργασίες επί της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης και της οδού Λαγκαδά (αερογέφυρα Σταυρούπολης) στα πλαίσια του έργου της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε." «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».

Δείτε για σήμερα Σάββατο τι θα ισχύσει:

Από την 08.00' πρωινή ώρα έως απογευματινές ώρες της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από το ύψος του ισόπεδου κόμβου της προς το βόρειο Εύοσμο (δυτικά της οδού Μαιάνδρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974.

Τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, θα εκτρέπονται μέσω του προαναφερόμενου ισόπεδου κόμβου προς την οδό Σαμοθράκης και στη συνέχεια μέσω των οδών Ξανθίππης, Φερενίκης και της παράπλευρης οδού, θα εισέρχονται στην Περιφερειακή μέσω του κόμβου Κορδελιού.

Από την 13.00' έως την 21.00' ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Καβάλας (οδός Λαγκαδά), κατά μήκος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αύριο Κυριακή:

Από την 08.00' πρωινή ώρα έως απογευματινές ώρες της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974 έως τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση ως εξής:

Τα βαρέα οχήματα άνω των τεσσάρων τόνων που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού, θα εκτρέπονται προς τη Συμμαχική οδό.

Τα λοιπά οχήματα που κινούνται προς ανατολικά θα εκτρέπονται με τη βοήθεια σημαιοφόρων προς την οδό 23ης Ιουλίου 1974 και στην συνέχεια μέσω των οδών Αθ.Διάκου, 25ης Μαρτίου, Σιατίστης, Φλώρου και Μαιάνδρου θα εισέρχονται στην Περιφερειακή οδό.

Από την 07.00' έως την 21.00' ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Καβάλας (οδός Λαγκαδά), κατά μήκος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

-------------


Νυχτερινός αγώνας δρόμου αύριο βράδυ στην Αθήνα

Lighting Up Athens με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21:00

Τον νυχτερινό αγώνα δρόμου, Lighting Up Athens, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η εταιρεία All About Running.

Χιλιάδες δρομείς τρέχουν και φωτίζουν το Κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους δραστηριότητα, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους σε μία γιορτή για τον αθλητισμό, με αφετηρία και τερματισμό μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Η διαδρομή είναι εντυπωσιακή και απαιτητική. Το φωτεινό ποτάμι των δρομέων θα ξεκινήσει στις 21:00 επί της Βασ. Κωνσταντίνου για να συναντήσει το δρομικό σύμβολο της πόλης, τον γυάλινο Δρομέα. Στο σημείο εκείνο κατευθύνεται αριστερά επί της Βασ. Σοφίας για να συνεχίσει δεξιά στην οδό Πανεπιστημίου περνώντας μπροστά από την Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο. Στροφή αριστερά στην Πεσμαζόγλου και συνέχεια στην Σταδίου και μέσω της Γεωργίου Α’ μπροστά στη Βουλή. Από εκεί και μέσω της Αμαλίας οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Βασ. Όλγας για να τερματίσουν αντικρίζοντας το Παναθηναϊκό Στάδιο.

-------------

Την Κυριακή το βράδυ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου της Αθήνας

Διαβάστε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οποίες θα προχωρήσει η Τροχαία.

Λόγω της διεξαγωγής νυχτερινού αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Lighting Up Athens 5km Run», την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και από τις 20:00 έως τις 23:00, θα γίνει, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς και λεωφόρους, περιοχής δήμου Αθηναίων:

- Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.

- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Κόσμο και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ερατοσθένους και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Πεσμαζόγλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πεσμαζόγλου, σε όλο το μήκος της.

- Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βας. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

- Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.

- Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.

- Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Β Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παναθηναϊκό στάδιο και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-------------

Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας στον κόμβο Οινοφύτων

Κυκλοφορίες ρυθμίσεις από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου λόγω έργων.

Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν στον ανισόπεδο κόμβο Οινοφύτων από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου, λόγω εργασιών. Οι κυκλοφορίες ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 7.30 έως τις 19:30.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών επισκευής δικτύου άρδευσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη συνδετήρια οδό της επαρχιακής οδού Αυλώνος - Οινοφύτων με την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 55+690 Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), σε θέση 280 μέτρα από τη συμβολή της με την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, σε μέγιστο μήκος 50 μέτρων, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο δήμου Ωρωπού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Πηγή: http://www.thestival.gr , http://www.newsbeast.gr  , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.