Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Μια 15χρονη σώθηκε από επίθεση με μαχαίρι επειδή μιλούσε στο Face Time

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σώθηκε χάρη στα ουρλιαχτά της αδερφής της που είδε έναν άνδρα στην κάμερα.

Από τύχη και την παρατηρητικότητα σώθηκε ένα 15χρονο κορίτσι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νεαρή κοπέλα μιλούσε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Face Time, δηλαδή με βιντεοκλήση με την αδερφή της, ενώ ήταν στο δρόμο για το σχολείο νωρίς το πρωί.

Ξαφνικά η πανικοβλημένη αδερφή της εντόπισε μέσω της κάμερας έναν άνδρα να την πλησιάζει και φώναξε έντρομη για να τον δει.

Στη συνέχεια παρακολούθησε τη σαστισμένη αδερφή της να γυρνάει και τον άνδρα να την αρπάζει και να βγάζει ένα μαχαίρι για να της επιτεθεί. Η έφηβη έχοντας καταλάβει πλέον τι συμβαίνει ήταν σε θέση να απελευθερωθεί από τον άνδρα και να αρχίσει να τρέχει προς το σπίτι της ουρλιάζοντας για βοήθεια. Η κοπέλα, αν και κατάφερε να σωθεί, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να λάβει κάποια θεραπεία στο νοσοκομείο. Η επίθεση στην έφηβη συνέβη 90 λεπτά αφού ο άνδρας απέτυχε να κλέψει μετρητά από ένα μαγαζί με εφημερίδες.

Περιγράφοντας τη σοκαριστική εμπειρία της, η 15χρονη αναφέρει ότι τρομοκρατήθηκε, γύρισε νιώθοντας ένα χέρι στον ώμο της και τον άνδρα να την κοιτά απειλητικά με το μαχαίρι. Έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, ώσπου έφτασε σε ένα σπίτι και χτύπησε το κουδούνι για να της ανοίξουν και να σωθεί. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο άνδρας είχε φυλακιστεί στο παρελθόν, ενώ έκανε και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το περιστατικό καταγράφηκε και από κάμερα ασφαλείας κοντινού καταστήματος και όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα αν η νεαρή δεν μιλούσε εκείνη την ώρα με την αδερφή της, η οποία είδε το δράστη, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει στην επίθεση με κίνδυνο ακόμη και της ίδιας της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.