Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Έχασαν τρία παιδιά στην πτήση MH17, καλωσόρισαν ένα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Η Violet φέρνει ελπίδα και χαρά για εμάς».

Ο Anthony Maslin και η Marite Norris από την Αυστραλία έχασαν τα τρία τους παιδιά στις 17 Ιουλίου 2014, όταν η πτήση MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, σκοτώνοντας και τα 298 άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Στις 10 Μαΐου καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, την μικρή Violet, σύμφωνα με την Daily Mail. «Η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», λέει το ζευγάρι από την Αυστραλία για τον ερχομό του μωρού τους και τονίζουν ότι η μικρή τούς έφερε ξανά «αγάπη και φως, ελπίδα και χαρά».

Οι άτυχοι γονείς αναγκάστηκαν με τον πλέον σκληρό τρόπο να πουν «αντίο» στα παιδιά τους, τον 14χρονο Mo, την 12χρονη Evie και τον 10χρονο Otis, τα οποία ταξίδευαν μαζί με τον παππού τους. Ωστόσο, τώρα, δύο χρόνια μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα ο Anthony Maslin και η Marite Norris έγιναν και πάλι γονείς, αφού έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!



«Πιστεύουμε πως ο Μο, ο οποίος θα γιόρταζε το περασμένο Σάββατο το 14α γενέθλιά του, η Evie που θα ήταν 12, ο Otis που θα γινόταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Nick μάς έστειλαν ένα απίστευτο δώρο. Η γέννηση της κόρης μας, Violet, είναι μια δοκιμασία για εμάς και για τα όσα επιστρέψουμε, όπως το ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», αναφέρουν και συνεχίζουν:

«Ακόμη ζούμε με τον πόνο αλλά η Violet και η σκέψη ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι πάντα μαζί μας, φέρνει φως στο σκοτάδι μας. Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και τα τέσσερα παιδιά μας. Η Violet φέρνει ελπίδα και χαρά για εμάς. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ελπίδα και χαρά και σε εσάς», τονίζει το ζευγάρι.



Όλη η οικογένεια ήταν σε διακοπές και οι γονείς των παιδιών είχαν παραμείνει στο Άμστερνταμ για λίγες επιπλέον ημέρες, αλλά ο παππούς πήρε τα εγγόνια του με την μοιραία πτήση MH17 με προορισμό την Αυστραλία ώστε να μη χάσουν χρόνο για το σχολείο τους.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.