Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Νέα εξέλιξη στην έρευνα για το χαμένο αεροπλάνο των Malaysia Airlines

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σχεδόν σίγουρο πως ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροσκάφος δύο κομμάτια από συντρίμμια - Δείτε φωτογραφίες.

Σχεδόν σίγουροι είναι αξιωματούχοι από τη Μαλαισία και την Αυστραλία πως τα δύο κομμάτια από αεροσκάφος που βρέθηκαν σε παραλίες του Άγιου Μαυρίκου και της Νότιας Αφρικής ανήκουν στη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines, η τύχη της οποίας, δύο χρόνια μετά τη αιφνίδια εξαφάνισή της από τα ραντάρ, εξακολουθεί να αγνοείται.

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στις προσπάθειες που συνεχίζονται για να λυθεί το μυστήριο της πτήσης αυτής που χάθηκε τον Μάρτιο του 2014.



Το αεροσκάφος, ένα Boeing 777, που εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο, μετέφερε 239 επιβαίνοντας όταν εξαφανίστηκε και πιστεύεται πως συνετρίβη αφότου βγήκε εκτός προγραμματισμένης πορείας. Γίνεται έρευνα σε έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο νότιο Ινδικό αλλά μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε εκεί κανένα ίχνος του αεροπλάνου.



Πέντε κομμάτια από συντρίμμια θεωρούνται ωστόσο πιθανότατα ή σίγουρα τμήματά του.

Το καθένα βρέθηκε σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων από τη ζώνη ερευνών αν και σύμφωνα με τα μοντέλα παρακολούθησης των θαλάσσιων ρευμάτων ήταν σε περιοχές που είναι πιθανό να τα μετέφερε το νερό.

Ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Liow Tiong Lai δήλωσε πως η ερευνητική ομάδα έχει επιβεβαιώσει πως και τα δύο κομμάτια συντριμμιών από τη Νότια Αφρική και το νησί Rodrigues είναι σχεδόν σίγουρα από την πτήση MH370».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.