Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Γυναίκα πουλάει στο eBay το «διαβολικό» Mini Cooper της για λίγα ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δέχεται δεκάδες προσφορές και μηνύματα.

Η 40χρονη Rachel Young είναι απελπισμένη με το «σατανικό» -όπως το αποκαλεί- αυτοκίνητό της και θέλει να το... ξεφορτωθεί άμεσα. Γι' αυτό το λόγο, το έβγαλε προς πώληση στο eBay και μάλιστα σε πολύ χαμηλή αρχική τιμή, της τάξης των 99 λιρών, δηλαδή κάτι παραπάνω από 120 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ίδια. είχε το συγκεκριμένο μοντέλο Mini Cooper μόλις 12 ώρες όταν έπαθε την πρώτη ζημιά την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, πριν από 2 μήνες. Από τότε έχει μπει στο συνεργείο πολλές φορές και η ίδια έχει δώσει πάνω 1.600 λίρες για να επισκευάσει ή να αλλάξει τμήματά του. Έτσι αποφάσισε να το βγάλει προς πώληση στο eBay αναφέροντας την ιστορία του και δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αν θέλετε να το αποκτήσετε, είναι απαίσιο». Ωστόσο το όχημα και η ιστορία του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και συγκέντρωσε περισσότερες από 150.000 προβολές σε 7 ημέρες, ενώ η τιμή του έφτασε τις 6.900 λίρες από τις 70 προσφορές.

«Είχα αρρωστήσει απ' αυτό το αυτοκίνητο, ήμουν τόσο απογοητευμένη που ήθελα απλά να απαλλαγώ απ' αυτό και να πάρω έστω λίγες λίρες παρά το γεγονός ότι κόστισε σε μένα χιλιάδες. Το μισώ, δεν θέλω ποτέ το ξαναδώ. Νομίζω ότι το "S" στο Mini Cooper S σημαίνει "Σατανάς" γιατί πραγματικά είναι ένα διαβολικό αυτοκίνητο. Όταν ανοίγω την πόρτα για να μπω σε αυτό, θέλω απλώς να το κλωτσήσω. Γι 'αυτό ακριβώς το έβαλα στο eBay για να απαλλαγώ απ' αυτό όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Ακόμη και στο συνεργείο είναι εξοργισμένοι από το πόσες φορές και πόσο συχνά το πηγαίνω. Αλλά έχω αντικαταστήσει τόσα πολλά μέρη του, ώστε δε νομίζω ότι τίποτε μπορεί να πάει στραβά με αυτό», αναφέρει μιλώντας στη Daily Mail και προσθέτει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς έχει λάβει 200 μηνύματα, αλλά ακόμη και... μια πρόταση γάμου από έναν αγοραστή!

Όσον αφορά το μισητό αυτοκίνητο αναφέρει ότι είναι η χειρότερη αγορά που έχει κάνει ποτέ και ότι θα έπρεπε να το έχει ελέγξει καλύτερα πριν το αγοράσει από τον άνδρα που το πουλούσε, οπότε η μόνη λύση τώρα είναι να το ξεφορτωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.