Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο για τη διάγνωση και θεραπεία του τριχωτού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μάιου.

Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες και καθηγητές Πανεπιστημίων θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές έρευνες και εργασίες που φέρνουν την επανάσταση στις θεραπείες των παθήσεων του τριχωτού.

Η πρώτη μέρα του Παγκόσμιου Ιατρικού Συνεδρίου για τη διάγνωση και θεραπεία του τριχωτού θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μάιου στο αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και η δεύτερη, στις 29 Μάιου, στο Aegeon Hotel, στο Σούνιο.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα παρουσιαστούν:

1. Επιστημονική έρευνα του DHI Global Medical Group σε συνεργασία με το τμήμα Ιστολογίας- Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επικεφαλής τον καθηγητή Βασίλη Γωργούλη, που αφορά στην ανάδειξη νέων προοπτικών στην αποκατάσταση μαλλιών. Πρόκειται για το ερευνητικό έργο με τίτλο «Study of human hair follicle stem cell niche: highlighting new perspectives on human hair restoration» που στοχεύει στη μελέτη των χαρακτηριστικών των αρχέγονων κυττάρων, των τριχοθυλακίων στον άνθρωπο, καθώς και του ανοσολογικού μικροπεριβάλλοντος τους, ώστε να αποσαφηνισθεί ο ρόλος τους στον κύκλο ανανέωσης των τριχοθυλακίων στην αναγέννηση των τριχών και κατά συνέπεια στην αποτελεσματικότητα της μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας.

2. Επιστημονική έρευνα του DHI Global Medical Group σε συνεργασία με τον καθηγητή ψυχιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, με τίτλο «Μελέτη των παθήσεων των τριχών και Ψυχοπαθολογία. Ο Ψυχολογικός άξονας. Ανίχνευση και παρέμβαση» που αφορά στη μελέτη της επίδρασης των ψυχολογικών διαταραχών στην τριχόπτωση αλλά και των επιπτώσεων της ίδιας της τριχόπτωσης στην ψυχολογία. Όλα τα δεδομένα που θα προκύψουν από αυτή τη μελέτη θα συμβάλουν στην εκτίμηση της συνυπάρχουσας ψυχοπαθολογίας σε αιτήματα θεραπείας παθήσεων τριχών, στον εντοπισμό γενικών προβλημάτων ψυχοπαθολογίας (άγχος, κατάθλιψη), στον εντοπισμό ειδικών προβλημάτων (σωματοδυσμορφοβία) και φυσικά, στην ενημέρωση του ασθενούς με προτάσεις διαχείρισης του προβλήματος.

Πρόεδρος του 24ού Academy Masters Meeting θα είναι ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group, Κωνσταντίνος Γιώτης.

Θα παραστούν επιπλέον διακεκριμένοι επιστήμονες και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων οι: Dr. Francisco Jimenez MD (Ισπανία), Dr. Ron Shapiro MD (τέως πρόεδρος του IHRS, Ηνωμένες Πολιτείες), Nathanael Aknine (πρόεδρος DHI France, Γαλλία), Ajay Bansal (DHI India CEO, Ινδία) κ.α.

Το πλήρες πρόγραμμα του DHI Academy Masters Meeting 2016: www.dhiamm.com

Το 24ό Academy Masters Meeting διοργανώνεται από το DHI Global Medical Group και την London Hair Restoration Training Academy.

DHI Global Medical Group

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 στο Palo Alto της Καλιφόρνια. Σήμερα, 46 χρόνια μετά, διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών, έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 200.000 ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση. Παράλληλα, συνεργάζεται με τουλάχιστον 60 κλινικές σε όλο τον κόσμο, που εφαρμόζουν τις καινοτόμες θεραπείες του κάτω από τα αυστηρά πρωτοκόλλα τυποποίησης της ποιότητας που έχει θεσπίσει ώστε να εξασφαλίζονται τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Πιστό στο όραμα του να αλλάξει τον κόσμο της Αποκατάστασης Μαλλιών, το DHI Global Medical Group συνεργάζεται με δημόσια πανεπιστήμια της Ευρώπης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό τους έργο, συμμετέχοντας ενεργά στη διδασκαλία των μαθημάτων και υποστηρίζοντας καινοτόμες έρευνες που αφορούν στο τριχωτό και τις θεραπείες της τριχόπτωσης.

Παράλληλα, το DHI Global Medical Group, έχει ιδρύσει την "London Hair Restoration Training Academy" με έδρα το Λονδίνο, τη μοναδική μέχρι σήμερα ακαδημία στον κόσμο, που προσφέρει ολοκληρωμένη και σωστή εκπαίδευση σε γιατρούς και ιατρικό προσωπικό στις θεραπείες της τριχόπτωσης και την αποκατάσταση των διαταραχών του τριχωτού.

Στο DHI Global Medical Group παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να συμβάλλουμε στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού, ακολουθώντας τις επτά αξίες μας: Παιδεία, Καινοτομία, Αξιοπιστία, Διαφάνεια, Αποτελεσματικότητα, Φροντίδα, Πίστη στην επιστήμη.

DHI Global Medical Group

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30, Αθήνα

info@dhiglobal.com

www.dhi.gr


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.