Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας στον Ωρωπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εργασίες θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανύψωσης βάσεων, αντικατάστασης ιστών οδοφωτισμού και συμπληρωματικών εργασιών άρδευσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή του δήμου Ωρωπού.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 30 Μαΐου 2016 έως 15 Ιουλίου 2016 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στα παρακάτω τμήματα της Αθηνών – Λαμίας:


  • Αριστερή λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 30+458 και 33+430.
  • Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 30+458 και 32+970, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 33+580 και 32+970, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επισημαίνεται ότι στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 32 και 32+700 δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.