Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η πρωτοβουλία του Λαζόπουλου για τα ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θέλησε να δείξει την συμπαράστασή του στους τυφλούς φορώντας μία μάσκα στα μάτια του.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη πρωτοβουλία του Λάκη Λαζόπουλου στην Ελασσόνα για τα ΑμεΑ όταν ο ηθοποιός θέλησε να δείξει την συμπαράστασή του στους τυφλούς φορώντας μία μάσκα στα μάτια του.

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρονται και στην τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου στον αέρα της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι», για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθάρισε πως με το σχόλιό του πως δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, πως στο παρελθόν έχει δώσει πολλά δείγματα της ευαισθησίας που τον διακρίνει απέναντί τους και πως η αναφορά του είχε να κάνει μόνον με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Την ίδια ώρα τα τοπικά site αναδημοσιεύουν μία ανάρτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Τσαντήλα, ο οποίος σημειώνει στο τέλος πως με την Λάκη Λαζόπουλο ήταν συμμαθητές στο 1ο γυμνάσιο Λάρισσας.

«Δεν ξέρω ποιανού πρωτοβουλία είναι αυτή η βλακεία αλλά αν τους έβλεπαν οι...τυφλοί σίγουρα θα γελούσαν. Διότι μόνο συμπαράσταση και συμπόνοια δεν εκφράζεις έτσι στους αναπήρους αυτούς. Θέλεις να κάνεις κάτι να πιάσει; Κλείσε, για ένα 24ωρο μόνο, τα μάτια ενός υπουργού και πέστου να κάνει εντελώς μόνος τα εξής:

Να ξυριστεί, να φορέσει τις ίδιες κάλτσες, να δέσει και να διαλέξει σωστά τη γραβάτα, να βρει το ανάλογο κοστούμι και το πουκάμισο, να κάνει τον καφέ του, να μπει μόνος στην τουαλέτα, να χτενιστεί και να βγει στην πόρτα να πιαστεί από συνοδό για περπάτημα. Συνήθως και για εργασία...

Αν τα καταφέρει ο υπουργός πεσ' του ότι πράγματι είναι άξιος που έκοψε τα επιδόματα από τους βαρειά αναπήρους. Όλα τα παραπάνω να τα κάνει 60 χρόνια Λάκη. Και να πεις στην εκπομπή σου ότι το επίδομα ανικανότητας οι Ανάπηροι το χαρίζουν στην κυβέρνηση και τους υπουργούς της...

Χρ. Τσαντηλας πρώην συμμαθητής του 1ου Λάρισας».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.