Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δικηγόρος των γονιών της Μαρίας: Το κοριτσάκι έχει συγκεχυμένες εικόνες


Ο δικηγόρος των γονιών της μικρής Μαρίας, Κωνσταντίνος Τζινάκος, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τόνισε ότι ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης εξάντλησε την αυστηρότητά του.

"Το κοριτσάκι είναι τριών ετών και έχει συγκεχυμένες εικόνες. Έχει πει τέσσερα-πέντε διαφορετικά πράγματα" σημείωσε ο κ. Τζινάκος και αποκάλυψε ότι η μικρή Μαρία ανέφερε στη θεία της για έναν άντρα με γκρι αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



-----------

"Λύγισε" ο παππούς της μικρής Μαρίας


Σε ζωντανή σύνδεση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μίλησε ο παππούς της μικρής Μαρίας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή, ξέσπασε εναντίον όσων κατηγορούν τους γονείς της εγγονής του.

"Είναι άξια μάνα" σημείωσε ο παππούς της μικρής Μαρίας για τη νύφη του.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



-----------

Ελεύθεροι οι γονείς της μικρής Μαρίας


Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη των γονιών της μικρής Μαρίας η οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα, από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στον Σκαραμαγκά.

Το δικαστήριο αποφάσισε στο μεταξύ οι γονείς να αφεθούν ελεύθεροι.

-----------

"Κάποιος πήρε την Μαρία" λέει ο δικηγόρος των γονιών της 3χρονης


«Κάποιος την πήρε και την πήγε στο σημείο εκείνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος των γονιών της μικρής Μαρίας, Σταύρος Γεωργόπουλος στην Ευελπίδων.

Ο κ. Γεωργόπουλος τόνισε επίσης ότι αυτό που συνέβη στους κατηγορούμενους «θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Αυτό που συνέβη σ’ αυτούς τους γονείς θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας. Για ένα λεπτό έχασαν τη Μαρία. Κινητοποιήθηκαν αμέσως πήγαν στην αστυνομία. Μαζεύτηκαν 200 άτομα και όργωσαν την περιοχή. Αποκλείεται να έφυγε μόνη της και να έκανε 4 χλμ., κάποιος την πήρε και την πήγε στο σημείο εκείνο. Οι γονείς είναι Χριστιανοί, ακολούθησαν και τον επιτάφιο».

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίς το πρωί και ο παππούς της Μαρίας υποστήριξε ότι η 3χρονη του ανέφερε πως κάποιος άνδρας την πήρε από το σημείο, κάτι όμως που το κοριτσάκι δεν είπε ποτέ στους παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας.

-----------

"Θα μηνυθούν όσοι μας κατηγόρησαν άδικα" λέει ο πατέρας της Μαρίας


«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Μαρία μας είναι καλά» είπε ο πατέρας της 3χρονης η οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα, από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στον Σκαραμαγκά.

«Το μόνο που θέλαμε ήταν να είναι καλά το παιδί μας. Ανυπομονούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Είμαστε δύο ημέρες στα κρατητήρια. Δεν την έχουμε δει, είναι με τη θεία του. Θέλουμε να δούμε το παιδί μας. Αυτό είναι το μόνο που μας νοιάζει» είπε ο Αντώνης Πρίντεζης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε και πρόσθεσε:

«Δεν ασχολούμαι με τα νομικά. Αν χρειάζεται να έρθει η κοινωνική λειτουργός, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα μηνυθούν όσοι μας κατηγόρησαν άδικα. Εμένα το μόνο μέλημά μου είναι να δω το παιδί μου».

Δείτε το βίντεο από το Ε



-----------

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας: "Μια Ρομά κατέβασε το κοριτσάκι από ένα φορτηγάκι"


Νέα δεδομένα φέρνει στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρίας η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί, ο οποίος, επικοινωνώντας με την εκπομπή «Tatiana live», ανέφερε ότι είδε ένα βαν να αφήνει το παιδί στη μέση του δρόμου.

«Σταμάτησε ένα φορτηγάκι μπροστά από μένα. Εγώ ήμουν στον ίδιο δρόμο που ήταν και το παιδί και τότε μια γυναίκα Ρομά κατέβασε την Μαρία από το αυτοκίνητο και την άφησε στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Καβάλας», σημείωσε ο οδηγός ταξί ο οποίος αργότερα, όπως ισχυρίζεται, αποβιβάστηκε από το όχημά του για να δει τι συμβαίνει.

«Το γνωρίζουν όλοι το αυτοκίνητο αυτό», προσέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ισχυρίζεται πως γνωρίζει την ταυτότητα του οδηγού του αυτοκινήτου, στο οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, φέρεται να επέβαινε το μόλις 3μιση χρονών κοριτσάκι που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα.

Δείτε το βίντεο από το E:



-----------

"Μου είπε ότι ήταν στο βουνό" λέει η μητέρα της Μαρίας


«Διέφυγε της προσοχή μας για ένα λεπτό» είπε η μητέρα της Μαρίας, η οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα, από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στον Σκαραμαγκά.

«Της υποσχέθηκα ότι δεν θα την αφήσω ποτέ ξανά μόνη της γιατί μου είπε ότι φοβόταν και με φώναζε. Διέφυγε της προσοχής μας για ένα λεπτό. Άφησα τα παιδιά στον άντρα μου και εγώ πήγα στην κουζίνα» είπε η μητέρα της 3χρονης και πρόσθεσε:

«Αμέσως αρχίσαμε να την ψάχνουμε αλλά δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Μετά από μερικά λεπτά πήραμε την αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού. Η κόρη μου, μου είπε ότι ήταν στο βουνό και ότι κοιμήθηκε στα χορτάρια. Μου είπε ότι ήθελε να πάει να δει ένα σκυλάκι και ότι μετά χάθηκε και με φώναζε. Αυτό μου είπε και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω».

Δείτε το βίντεο από το Ε



-----------

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Μαρίας


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα.

Με εισαγγελική εντολή το παιδί θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι η δικαστική λειτουργός να πάρει στα χέρια της τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων.

Οι αρχές πήραν αυτή την απόφαση καθώς εξετάζονται καταγγελίες αλλά και φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει οι γονείς της Μαρίας στο facebook.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.



-----------

Στο νοσοκομείο "Παίδων" οι γονείς της μικρής Μαρίας


Στο νοσοκομείο «Παίδων» πήγαν οι γονείς της μικρής Μαρίας οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη τους αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Η 3χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου θα παραμείνει με εισαγγελική εντολή, μέχρι η δικαστική λειτουργός να πάρει στα χέρια της τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων.

«Θα έρθουν να δουν και θα πάρουμε το παιδί πίσω, όλα καλά» είπε ο πατέρας της Μαρίας.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.