Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Από ψυχιατρική κλινική απέδρασε δράστης της φονικής επίθεσης στο Μόναχο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο δράστης της χθεσινής φονικής επίθεσης στο Μόναχο, ενώ έχει και εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild. Την ώρα της σύλληψής του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε παπούτσια ούτε κάλτσες, ενώ λίγο πριν μαχαιρώσει τους τέσσερις άντρες, «είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και αισθανόταν αφόρητη ζέστη».

Από ψυχιατρική κλινική απέδρασε δράστης της φονικής επίθεσης στο Μόναχο

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Bild, «ο ξυπόλητος δράστης που μαχαίρωσε χθες θανάσιμα έναν άνδρα και τραυμάτισε άλλους τρεις στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκράφινγκ, 30 χιλιόμετρα ανατολικά του Μονάχου είναι αθλητικός τύπος, του αρέσουν οι selfies, είναι πολυταξιδεμένος». Επικαλούμενη μαρτυρία του παππού του η εφημερίδα σημειώνει ότι ο δράστης «δεν είναι τρομοκράτης αλλά ψυχικά ασθενής».

Όπως ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν, «ο 27χρονος Πάουλ Χ. αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι τοξικομανής, ενώ ήταν άνεργος για διάστημα δύο ετών. Ο δράστης αρνείται κάθε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές».

Η Bild υπογραμμίζει στο δημοσίευμά της ότι ο δράστης είχε ταξιδέψει σε όλο κόσμο και είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως ψυχαγωγός σε ξενοδοχεία της Μαγιόρκα και της Αιγύπτου, ενώ μόλις μία μέρα πριν την επίθεση, τη Δευτέρα, είχε αποδράσει από ψυχιατρική κλινική.

Σήμερα απολογείται ενώπιον του δικαστή που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης.

Ο απολογισμός της χθεσινής επίθεσης είναι ένας 56χρονος νεκρός και τρεις τραυματίες ηλικίας 58, 55 και 43 ετών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.