Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Έβαλε στα εσώρουχα του άνδρα της δηλητήριο επειδή τσακώθηκαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο άνδρας μπήκε στο νοσοκομείο με κίνδυνο για τη ζωή του.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε επαρχία της ανατολικής Κινάς και ξαφνιάζει για το πού έφτασε μια σύζυγος που ήθελε να εκδικηθεί τον άνδρα της επειδή τσακώθηκαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο άνδρας κινδύνευσε να χάσει ακόμη και τη ζωή του, με τα γεννητικά του όργανα να προχωρούν σε αργή σήψη, όταν η σύζυγός του «πότισε» τα εσώρουχά του με ισχυρό δηλητήριο. Ο άνδρας πέρασε τρεις 3 στο νοσοκομείο συμπεριλαμβανομένων αρκετών ημερών στη μονάδα εντατικής θεραπείας, έχοντας δυσκολία στην αναπνοή και μια ανησυχητική σήψη στα γεννητικά του όργανα. Μετά από διάφορους ελέγχους, διαπιστώθηκε ότι το εσώρουχό του ήταν εμποτισμένο με μια τοξική και άκρως επικίνδυνη χημική ουσία που χρησιμοποιείται συνήθως ως ζιζανιοκτόνο.

Γνωστός μόνο με το όνομα Zhang, ο άνδρας που είναι γύρω στα 50 είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του λόγω μιας διαφωνίας. Τότε αυτή «πότισε» το εσώρουχό του με την επικίνδυνη ουσία, το άφησε στον ήλιο να στεγνώσει και το έδωσε στο σύζυγό της να το φορέσει την ημέρα του γάμου της κόρης τους.

Η ισχυρή ουσία προφανώς πέρασε μέσα στο δέρμα του και του προκάλεσε το σοβαρό πρόβλημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί και από τι είχε μολυνθεί ο οργανισμός του και το ευαίσθητο σημείο του σώματός του.

Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα του Zhang και η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον της συζύγου του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.