Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Το πάρτι του αιώνα αποκλειστικά για… γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

20.000 ομοφυλόφιλες πίνουν, χορεύουν και ερωτοτροπούν μέχρι τελικής πτώσεως - Δείτε τις φωτογραφίες.

Για πέντε ημέρες, στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνιας, περισσότερες από 20.000 ομοφυλόφιλες από όλον τον κόσμο απολαμβάνουν τον ήλιο, χορεύουν, πίνουν και επιδίδονται σε σχεδόν κάθε είδους κραιπάλη.

Το φεστιβάλ «Dinah» είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ γυναικών στον κόσμο. Οφείλει την ονομασία του στο τουρνουά γκολφ της Dinah Shore. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια Shore ξεκίνησε το τουρνουά το 1972. Σύμφωνα με τον Guardian, η ίδια δεν ήταν ομοφυλόφιλη, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο το γκολφ προσελκύει πολλές ομοφυλόφιλες. Το φετινό είναι το 26ο φεστιβάλ.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο πάρτι, μόνο για κορίτσια το οποίο και διαρκεί πέντε ημέρες. Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου βλέπεις γυναίκες να πίνουν, να χορεύουν, να διασκεδάζουν, να ερωτοτροπούν. Οι μόνοι άντρες είναι το προσωπικό του ξενοδοχείου, αλλά και κάποιοι φίλοι που ακολούθησαν με το ζόρι τις φίλες τους στην Καλιφόρνια. Είναι όμως τόσο δύσκολο να τους διακρίνεις. Είναι... πνιγμένοι σε μια λαοθάλασσα γυναικών.

Ωστόσο, το φεστιβάλ δεν είναι μόνο για πάρτι στις πισίνες, χορούς και πανηγύρια. Εχει αμέτρητους DJs (κάποιοι πολύ γνωστοί μάλιστα), αρκετούς performers και πασίγνωστους σταρ. Φέτος το «παρών» έδωσε η Lady Gaga ενώ σε παλαιότερα φεστιβάλ έχουν παρευρεθεί η Katy Perry και το αμερικανικό συγκρότημα Pussycat Dolls.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.