Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Οι γεμάτες αγάπη τελευταίες 48 ώρες μιας γυναίκας με καρκίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τις πέρασε γράφοντας γράμματα στα παιδιά της.

Η 37χρονη Tracy Langford έχασε τη ζωή της μετά από μάχη με τον καρκίνο, την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, αυτά που έκανε πριν φύγει από τη ζωή συγκλονίζουν.

Έγραψε γράμματα στα παιδιά της από το κρεβάτι του νοσοκομείου φροντίζοντας το κάθε μήνυμα να έχει ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά της. Ο σύζυγός της, Jason, δήλωσε στη βρετανική Sun: «Πλήρωσε τους λογαριασμούς, έγραψε τα γράμματα στα παιδιά και φρόντισε για τα κολιεδάκια ώστε να βάλουμε μέσα την τέφρα της. Το δικό μου λέει «πάντα στην καρδιά μου» και των παιδιών λέει «μαμά».



Η γυναίκα, παρά τη σοβαρή ασθένειά της και την κατάστασή της, ήταν αποφασισμένη να αφήσει στα παιδιά της κάποιες επιστολές. Στην μεγαλύτερη κόρη της Coral έγραψε μεταξύ άλλων: «Θα μου λείψει να δω να κάνεις μωρά και να παντρευτείς. Μην πάρεις καμία ανόητη απόφαση, κάντο σωστά. Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου.» Στη νεότερη κόρη της, Rhiana έγραψε: «Αγαπημένη όμορφη πριγκίπισσα της μαμάς. Θα είμαι στο πλευρό σου και στην καρδιά σου κάθε μέρα και ο μπαμπάς θα σ’ αγαπάει αρκετά και για τους δυο μας.» Όσο για τον γιο της Declan τον διαβεβαίωσε με το γράμμα της ότι κάθε φορά που θα βλέπει ένα λευκό φτερό, θα ξέρει ότι είναι εκείνη.



Μιλώντας για τη μάχη που έδωσε η γυναίκα του, ο Jason ανέφερε ότι πάλεψε να ξοδέψει όσο περισσότερο χρονο γινόταν με εκείνον και τα παιδιά τους. Τα παιδιά είναι συντετριμμένα αλλά ταυτόχρονα τόσο περήφανα για τη μαμά τους. Τους άφησε μια «κληρονομιά» που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Το ζευγάρι γνωριζόταν από την παιδική ηλικία αλλά όταν μεγάλωσαν ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.



Έχοντας παντρευτεί και χωρίσει και οι δύο και έχοντας αποκτήσει και οι δύο παιδιά βρέθηκαν τυχαία σε ένα πάρτι και από τότε συνέχισαν τη ζωή τους μαζί, αποκτώντας ακόμη μια κόρη το 2009. Όταν η 37χρονη αρρώστησε δεν ήθελε να πει τίποτα στα παιδιά της για να μην τα στενοχωρήσει. «Φόρεσε το γενναίο πρόσωπό της και πάντα χαμογελούσε», λέει ο σύζυγός της μοιράζοντας την ιστορία της γυναίκας του για την οποία νιώθει τόσο περήφανος.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.