Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Σκότωσε την 16χρονη αδερφή του γιατί χρησιμοποιούσε κινητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με κουζινομάχαιρο επιτέθηκε 20χρονος στην έφηβη.

Ένας άνδρας από το Πακιστάν χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να δολοφονήσει την αδερφή του εξοργισμένος επειδή χρησιμοποιούσε ένα κινητό τηλέφωνο και μάλιστα μιλούσε με έναν άγνωστο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο 20χρονος Hayat Khan επιτέθηκε στην 16χρονη αδερφή του, Sumaira, στο σπίτι τους, στη γειτονιά Orangi ενώ ανώτερος αξιωματικός δήλωσε ότι στη συνέχεια την πέταξε έξω από το σπίτι όπου οι γείτονες συγκεντρώθηκαν για να την βοηθήσουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το να μιλάει μια γυναίκα στο κινητό της ιδίως με έναν άνδρα που δεν είναι συγγενής της, θεωρείται ταμπού για τους συντηρητικούς στην πακιστανική κοινωνία. Μιλώντας από το κελί του, ο Khan δήλωσε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον στην είσοδο του σπιτιού. Όταν τη ρώτησα με ποιον μιλάει, μου είπε να μην με απασχολεί και ότι δεν είναι δική μου δουλειά και επίσης ότι είναι ελεύθερη να μιλάει με όποιον θέλει. Ήθελα μόνο να την τρομάξω με το μαχαίρι αλλά την τραυμάτισα θανάσιμα. Φυσικά λυπάμαι πάρα πολύ. Θα ήθελα, αν μπορούσα να πεθάνω.»

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάποιον που βρισκόταν στο σημείο, λέγεται ότι δείχνει τον κόσμο που είχε μαζευτεί γύρω από τη Sumaira και ένα αγόρι που έκλαιγε. Η έφηβη ήταν ντυμένη με έναν κόκκινο χιτώνα και πορτοκαλί μαντίλα και τυλιγμένη με μια κουβέρτα, σπαρταρώντας από τον πόνο. Ένα αυτοκίνητο ενός γείτονα την μετέφερε σε ένα κοντινό νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να φτάσει εκεί σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται από συγγενείς τους στο Πακιστάν κάθε χρόνο, με το πρόσχημα της υπεράσπισης της οικογένειας «τιμής» και η Sumaira ήταν ακόμη ένα θύμα. Μάλιστα, επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του δικαστή να αποφασίσει αν θα επιβάλει ποινή φυλάκισης στο δολοφόνο, όταν οι άλλοι συγγενείς του θύματος τον συγχωρούν, ένα κενό του νόμου το οποίο, σύμφωνα με τους επικριτές, γίνεται συχνά αντικείμενο εκμετάλλευσης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.