Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η αναβάθμιση του iPhone που υπόσχεται… καλύτερο ύπνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε πώς λειτουργεί.

Η νέα αναβάθμιση του iPhone είναι γεγονός κι ένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει -μεταξύ άλλων- είναι η βοήθεια για καλύτερο ύπνο, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία.

Ο λόγος για την αναβάθμιση σε iOS 9.3, που εφόσον έχετε αρκετή μνήμη, μπορείτε να την «κατεβάσετε» στο κινητό σας και να δείτε τα νέα της χαρακτηριστικά.

Μετά από έρευνες που έδειξαν ότι η φωτεινότητα της οθόνης στις συσκευές παρεμβαίνει στον καρδιακό ρυθμό, η Apple δημιούργησε το «Night Shift». Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το ρολόι και τη γεωγραφική σας περιοχή κι αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να αλλάζει τη φωτεινότητα της οθόνης κάνοντας τα χρώματα πιο θερμά την ώρα που δύει ο ήλιος.

Η εφαρμογή δεν ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάνετε την αναβάθμιση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει μόνοι σας να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα κάνοντας τα εξής:

1. Ενεργοποιήστε το Night Shift

Αυτό μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους. Είτε από την αρχική σας οθόνη επιλέγοντας το συγκεκριμένο εικονίδιο ή από τις Ρυθμίσεις> Οθόνη και φωτεινότητα>Night Shift.



2. Ρυθμίστε την εφαρμογή

Εφόσον ενεργοποιήσετε το Night Shift μπορείτε να το χειρίζεστε είτε χειροκίνητα, είτε αφήνοντας το κινητό σας να επιλέξει πότε θα αλλάζει η φωτεινότητα της οθόνης.

Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες Τοποθεσίας και γυρίστε το σε «on». Στη συνέχεια επιστρέψτε στο Night Shift και ενεργοποιήστε το «Scheduled», επιλέγετε τις ώρες που εμφανίζονται από κάτω και πατήστε «Sunset to Sunrise» από την επιλογή στο Automate Schedule Box.

Η νέα αναβάθμιση σε iOS 9.3 περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις για τις Σημειώσεις, την Υγεία, το Apple Music κι άλλες επιδιορθώσεις σφαλμάτων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.