Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Οι δίδυμες αδερφές του Instagram που έγιναν περιζήτητες για τουριστικές καμπάνιες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ξανθιές κοπέλες που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η 22χρονη Lauren Bullen είναι μια ταξιδιωτική blogger από την Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας της οποίας οι φωτογραφίες στο Instagram τράβηξαν τα βλέμματα. Οι υπεύθυνοι μιας εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ είδαν τις φωτογραφίες της ίδιας και της δίδυμης αδερφής της, Ellie, στο δημοφιλές κοινωνικό και τους ζήτησαν να συνεργαστούν για μια καμπάνια για την προβολή του Κουίνσλαντ.

Οι νεαρές κοπέλες δέχτηκαν και οι νέες φωτογραφίες δείχνουν τις δίδυμες αδερφές να κάνουν βουτιές σε φυσικές πισίνες, να εξερευνούν σπηλιές και την άγρια φύση. Μέσω του προφίλ τους στο Instagram δημοσιεύουν στιγμιότυπα με ονειρεμένες διακοπές στην Αυστραλία και έχουν γίνει τα πρόσωπα της καμπάνιας, η οποία όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια.

Η 22χρονη Lauren έχει πάνω από 62.000 followers στο Instagram και, όπως λέει η ίδια, είναι αυτοδίδακτη όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας και των κοινωνικών δικτύων. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο προφίλ της είτε μόνη της είτε με την αδερφή της μέσα στη φύση συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια. Μάλιστα, οι αναρτήσεις άνοιξαν την πόρτα για μια καριέρα που της αποφέρει μάλιστα καλά έσοδα.

«Είμαστε αυτοδίδακτες στο πώς να βγάζουμε ωραίες φωτογραφίες και πρόσφατα ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε με τη δημιουργία μικρών τουριστικών βίντεο για τους πελάτες μας» αναφέρει η Lauren η οποία αποκαλύπτει στην Daily Mail ότι ήδη συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν μέσω του προφίλ της.

Το blog της 22χρονης που ανεβάζει τις περιπέτειές της με την αδερφή της ονομάζεται Gypsea Lust και η ζωή της μοιάζει να είναι γεμάτη θάλασσες και καταρράκτες. Η ξανθιά blogger δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της και την εκπλήρωση του ονείρου της, να κάνει το χόμπυ της επάγγελμα, ενώ βλέπει τις προτάσεις για συνεργασία να αυξάνονται. «Ζωή σημαίνει καλοί φίλοι και ωραίες περιπέτειες» γράφει η ίδια σε πρόσφατη δημοσίευσή της και όπως φαίνεται ακολουθεί πιστά αυτή την άποψη...






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.