Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αλλαγές στην έκδοση του Instagram για υπολογιστές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κοινωνικό δίκτυο αναβαθμίζεται.

Σε συνεχείς αναβαθμίσεις και αλλαγές προχωράει το Instagram τόσο στην εφαρμογή για κινητά, όσο και στην έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι θα εμφανίζονται πλέον οι φωτογραφίες όχι με χρονολογική σειρά, αλλά με βάση το τι ενδιαφέρει τον κάθε χρήστη, ενώ οι εικόνες και τα βίντεο αναφέρουν πλέον την ημερομηνία που δημοσιεύτηκαν κι όχι πριν από πόσες εβδομάδες έγινε η ανάρτηση.

Τώρα έρχονται νέες αλλαγές και στην έκδοση του Instagram για υπολογιστές, η οποία μέχρι τώρα ήταν αρκετά απλή. Όποιος συνδέεται από υπολογιστή το τελευταίο διάστημα μπορεί να δει πάνω δεξιά ένα συννεφάκι και μια καρδούλα στο κέντρο, η οποία ουσιαστικά αφορά στις ειδοποιήσεις που έχει κάποιος, είτε αυτό είναι like στις φωτογραφίες του ή κάποιος νέος ακόλουθος ή ακόμη και μια επισήμανση που έκανε κάποιος με το όνομά του.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η έκδοση του Instagram στον υπολογιστή είναι ίδια με αυτή του κινητού (η οποία είναι πολύ καλύτερη), καθώς για παράδειγμα δεν υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος τις δραστηριότητες των φίλων του.

Ωστόσο δείχνει μια τάση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να βελτιώσει τις παροχές του, σε επίπεδο διαχείρισης από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή κι όχι μόνο από το κινητό.

Επιπλέον πολλοί είναι οι χρήστες που θα ήθελαν να μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες κι από τον υπολογιστή τους. Παρ' όλο που οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο κοινωνικό δίκτυο είναι τραβηγμένες από κινητό ή tablet θα ήταν ένα πλεονέκτημα να μπορείς να δεις πώς θα φαίνεται η φωτογραφία σε μεγάλη οθόνη.

Ταυτόχρονα, με την πρόσφατη αναβάθμιση στα κινητά υπάρχει υποστήριξη σε πολλαπλούς λογαριασμούς από έναν χρήστη, πράγμα που δεν συμβαίνει με τους υπολογιστές.

Ωστόσο φαίνεται πώς με τη νέα προσθήκη των ειδοποιήσεων, ίσως είναι περισσότεροι αυτοί που θα θέλουν να συνδεθούν και να δουν μερικές φωτογραφίες από υπολογιστή, σε μεγαλύτερη δηλαδή διάσταση και να ενημερώνονται και για τις ειδοποιήσεις τους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.