Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Όψεις πορσελάνης για τέλειο χαμόγελο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάθετε τα πλεονεκτήματα των όψεων έναντι άλλων τεχνικών αναδιαμόρφωσης του χαμόγελου.
Εάν έχετε δόντια με διαστήματα, σκούρα, στραβά, πολυχρωματικά, με παλιά σφραγίσματα, πολύ μεγάλα ή κυρίως πολύ μικρά, εάν γενικά δεν είστε ευχαριστημένοι με το χαμόγελό σας, μια πιθανή λύση αναδιαμόρφωσής του θα μπορούσε να ήταν οι όψεις πορσελάνης.

Με τις όψεις πορσελάνης μπορείτε να διορθώσετε ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων που σας κάνουν να είστε δυσαρεστημένοι με το χαμόγελό σας.

Πρόκειται για μια κατεξοχήν συντηρητική θεραπεία αποκατάστασης δοντιών, όπου η παρέμβαση γίνεται μόνο στην πρόσθια επιφάνειά τους. Το τρόχισμα είναι ελάχιστο έως και καθόλου, σε κάποιες περιπτώσεις! Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλούδες αισθητικής πορσελάνης, τελευταίας γενιάς, οι οποίες τοποθετούνται στην αδαμαντίνη του δοντιού και αλλάζουν το χαμόγελο σύμφωνα με τις βασικές αρχές της Αισθητικής Οδοντιατρικής. Κατά αυτόν τον τρόπο, για να σχεδιαστεί το χαμόγελο σωστά, ο οδοντίατρος οφείλει να αξιολογήσει όχι μόνο τα δόντια, αλλά την παρυφή των ούλων, τα χείλη και γενικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η όλη διαδικασία απαιτεί τρία ραντεβού και δε χρειάζεται καν τοπική αναισθησία, διότι όλη η παρασκευή των δοντιών είναι επιφανειακή και άκρως συντηρητική, οπότε ο ασθενής δεν πονάει καθόλου.

Το αποτέλεσμα διαρκεί 15 χρόνια

Εάν η συντήρηση είναι καλή, το ωραίο αυτό αποτέλεσμα δύναται να κρατήσει και περισσότερο ! Αρκεί να αποφεύγεται το δάγκωμα σκληρών τροφών, να μην σφίγγουν-τρίζουν τα δόντια τα άτομα που φέρουν όψεις, να μην έχουν έξεις που τις ενοχλούν πχ. Δάγκωμα μολυβιού νυχιών κλπ, να τηρούν μια καλή στοματική υγιεινή και να κάνουν ανά εξάμηνο τους καθαρισμούς τους στον οδοντίατρο.

Τα πλεονεκτήματα των όψεων έναντι άλλων τεχνικών αναδιαμόρφωσης του χαμόγελου, πχ direct veneers, bonding κ.α. , είναι ότι :

  • Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Έχουν συνήθως καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.
  • Δεν απορροφούν χρωστικές ουσίες.
  • Είναι διαφανείς αποκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούν την αίσθηση φυσικού δοντιού.

Η χρονική περίοδος για να φτιαχτούν οι όψεις και να αναδιαμορφωθεί το χαμόγελο ενός ατόμου είναι το πολύ 5 εργάσιμες μέρες.

Δε χρειαζόμαστε πολύ χρόνο λοιπόν για να ξανακερδίσουμε την αυτοπεποίθηση που μας δίνει ένα ωραίο, λαμπερό, υγιές χαμόγελο. Μια απόφαση είναι ότι θέλουμε να βελτιώσουμε άμεσα την εικόνα μας !


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.