Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

FIFA και UEFA απορρίπτουν τις εξηγήσεις Κοντονή!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανυποχώρητες είναι η Παγκόσμια και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, απορρίπτουν τις εξηγήσεις Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου.

Η FIFA και η UEFA πήραν στα χέρια τους την επιστολή του Σταύρου Κοντονή με την οποία επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση του για τη διακοπή του Κυπέλλου μετά τα επεισόδια στην Τούμπα στο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Ωστόσο οι εξηγήσεις και οι απόψεις του Υφυπουργού δεν έπεισαν τους αξιωματούχους του παγκόσμιου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr ζητούν άμεσα συνάντηση με τον Κοντονή για να συζητήσουν όλα τα θέματα και να βρεθεί μία λύση.

Παράλληλα επιμένουν ότι πρέπει να συνεχιστεί κανονικά η διεξαγωγή του Κυπέλλου, διαφωνώντας κατηγορηματικά με την απόφαση να σταματήσει η διοργάνωση, μία απόφαση που πιστεύουν ότι δεν προσφέρει λύση, ενώ πλήττει αρκετές ομάδες, αλλά και την ΕΠΟ. Και που φυσικά μπορεί να επηρεάσει και τα ευρωπαϊκά... εισιτήρια.

Είναι ξεκάθαρο ότι η FIFA (σ.σ. μαζί της και η UEFA) είναι ανυποχώρητη και εάν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα και με τον αποκλεισμό όλων των ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις... Μάλιστα την Τετάρτη υπήρξε νέα επαφή των δύο αυτών Ομοσπονδιών με την ΕΠΟ για το θέμα αυτό.


Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.