Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δεν πλήρωσαν το λογαριασμό σε καφετέρια και ο ιδιοκτήτης βρήκε τη λύση μέσω Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απειλή του ιδιοκτήτη τους ανάγκασε να πάρουν τηλέφωνο.

Μια ομολογουμένως ξεχωριστή αντίδραση είχε ένας ιδιοκτήτης καφετέριας όταν ένα ζευγάρι έκανε μια παραγγελία 30 περίπου ευρώ και εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει.

Ο Paul Stenson, ιδιοκτήτης της καφετέριας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας έκανε μια δημοσίευση στη σελίδα της καφετέριας στο Facebook απειλώντας το ζευγάρι -που έφυγε χωρίς να πληρώσει το πρωινό- ότι θα δημοσίευε εικόνα με τους ίδιους από τις κάμερες ασφαλείας της καφετέριας, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο ενός ξενοδοχείου, στο Facebook.

Ζητούσε μάλιστα να τον καλέσουν και να πληρώσουν με κάρτα το ποσό τηλεφωνικά μέσα σε λίγες ώρες. Μετά τις απειλές ο ίδιος έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι το ζευγάρι όντως κάλεσε στην καφετέρια για να πληρώσει το λογαριασμό και ότι ισχυρίστηκε πώς νόμιζε ότι το πρωινό συμπεριλαμβανόταν στην τιμή της διανυκτέρευσης του ξενοδοχείου που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Ωστόσο, ο Stenson αναφέρει όντας εξοργισμένος και μάλιστα βρίζοντας τους πελάτες ότι είχαν πλήρη επίγνωση για την επιπλέον χρέωση και ότι απλώς έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.





Μάλιστα, εκφράζει και την δυσαρέσκεια του που το ζευγάρι απάντησε, καθώς όπως λέει ήταν τόσο αγενές με το προσωπικό ώστε θα ήταν ευχαρίστησή του να τους ντροπιάσει δημόσια δημοσιεύοντας τα πρόσωπά τους. Η δημοσίευση του συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά και σχόλια με αντιδράσεις τα οποία ανέφεραν ότι είναι υπερβολικός και ότι όντως το ζευγάρι μπορεί να μην κατάλαβε. Τότε, απάντησε με νέα ανάρτηση λέγοντας «Παιδιά, να διευκρινίσω. Όταν αυτοί οι τύποι έκαναν check in στο ξενοδοχείο τους είπαν ότι το πρωινό δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Όταν έγινε η επιβεβαίωση της κράτησής τους, ενημερώθηκαν ότι το πρωινό δεν περιλαμβάνεται. Κατά την αναχώρησή τους, όταν τους ζητήθηκε να πουν αν κατανάλωσαν κάτι έξτρα, είπαν όχι. Αυτοί ήταν καιροσκόποι».





Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν εκατοντάδες με άλλους να τον στηρίζουν και άλλους να κάνουν λόγο για ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κάτι βέβαια που δεν φαίνεται να τον πτόησε αναφέροντας ότι έκανε αυτό που έπρεπε σε ανθρώπους που απλά ήθελαν να γλιτώσουν 31,70 ευρώ και να φάνε ακριβό πρωινό δωρεάν. Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που σχολίασαν ότι θα επισκεφτούν την καφετέρια του μόνο και μόνο για να τον γνωρίσουν από κοντά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.