Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ανάγκασε αεροπλάνο να προσγειωθεί γιατί ήθελε να κάνει γιόγκα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξαγριωμένος επιβάτης ούρλιαζε και απειλούσε αεροσυνοδούς και επιβάτες.

Να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Χαβάης απ’ όπου ξεκίνησε το δρομολόγιό του αναγκάστηκε ένα αεροπλάνο που είχε προγραμματισμένη πτήση από τη Χονολουλού στο Τόκυο. Αιτία ένας επιβάτης, ο οποίος ήθελε να κάνει γιόγκα μέσα στο αεροσκάφος και άρχισε να φωνάζει όταν του ζήτησαν να κάτσει στη θέση του.

Ο πιλότος της αεροπορικής εταιρείας United Airlines αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο αεροδρόμιο της Χονολουλού το αεροπλάνο στις 26 Μαρτίου όταν ενημερώθηκε ότι ο άνδρας με το όνομα Hyongtae Pae φώναζε στα μέλη του πληρώματος και έσπρωχνε τη σύζυγό του, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές. Ο επιβάτης ανέφερε ότι δεν ήθελε να καθίσει στο κάθισμά του όταν σέρβιραν το γεύμα και έτσι πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου για να κάνει γιόγκα και διαλογισμό. Θύμωσε πολύ όταν η γυναίκα του και οι αεροσυνοδοί της πτήσης του είπαν να επιστρέψει στη θέση του.

«Ο Pae έσπρωξε τη σύζυγό του επειδή προσπαθούσε να τον κάνει να σταματήσει», αναφέρει η καταγγελία και προσθέτει: «Ένιωθε ότι αυτή είχε ταχθεί με το πλήρωμα της πτήσης». Προσπάθησε μάλιστα να δαγκώσει και επιβάτες που επενέβησαν για να κάτσει στη θέση του. Επιπλέον φώναζε ότι θα σκοτώσει τους επιβάτες και ότι δεν υπάρχει Θεός.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ένιωσε ότι οι αεροσυνοδοί τον διέταζαν ενώ εκείνος ήθελε να κάνει γιόγκα χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Στον εξαγριωμένο επιβάτη επιβλήθηκε πρόστιμο αλλά και η απαγόρευση να φύγει από το νησί Oahu καθώς έπρεπε να περάσει εξέταση για την ψυχική του υγεία. Μετά τη σύλληψη η γυναίκα του αναγκάστηκε να μείνει και εκείνη σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή καθώς απορρίφθηκε το αίτημα να επιστρέψει ο Pea στην πατρίδα του.

Ο δικηγόρος του επιβάτη ανέφερε ότι ο πελάτης του ταξίδευε για πρώτη φορά στη Χαβάη και τις τελευταίες μέρες είχε προβλήματα ύπνου ενώ ξεκίνησε πρόσφατα γιόγκα για να καταπολεμήσει το άγχος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.