Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η γυναίκα που έμεινε κυριολεκτικά μισή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία της νεαρής που έχασε 64 κιλά και μεταμορφώθηκε - Δείτε φωτογραφίες.

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Carli Jay από την Αυστραλία, η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, έγινε το 2014 όταν σε ηλικία 28 ετών αποφάσισε ότι πρέπει να αλλάξει το σώμα της και να ακολουθήσει μια πιο υγιεινή ζωή. Τότε ζύγιζε 127 κιλά και μέσα σε δύο χρόνια κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε.

Ήταν πάντοτε η ψυχή της παρέας και ιδιαίτερα αγαπητή αλλά γνώριζε ότι ήταν παχύσαρκη και ότι έβλαπτε με αυτό τον τρόπο τον οργανισμό της. Αυτή η διαπίστωση σηματοδότησε την αρχή ενός ταξιδιού που δύο χρόνια μετά θα σήμαινε την εντυπωσιακή απώλεια του μισού του συνολικού βάρους της, δηλαδή 64 κιλών.



Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό του Φεβρουαρίου του 2014 όταν η νεαρή γυναίκα ξύπνησε με ένα αίσθημα καψίματος στην δεξιά πλευρά του σώματός της και πόνο στο ισχίο. Ήξερε ότι το βάρος της προκαλούσε διάφορα προβλήματα και πήρε την απόφαση να αλλάξει. Έβαλε στόχο να χάσει βάρος με σωστή διατροφή και συνεχή άσκηση παρόλο που είχε επιβαρυμένο πρόγραμμα εργασίας με 50-60 ώρες δουλειάς την εβδομάδα. «Αντί να σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι για το σωματικό μου βάρος, ανέλαβα δράση και έκανα κάτι γι’ αυτό», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της.



Όπως αποκαλύπτει, δεν χρησιμοποίησε κανένα κόλπο ή τέχνασμα για να χάσει κιλά, αλλά ακολούθησε την παραδοσιακή μέθοδο σωστής διατροφής και άσκησης. «Στην ουσία άλλαξα όλο τον τρόπο της ζωής μου και ποτέ δεν κοίταξα πίσω. Άρχισα να ασκούμαι 10-20 λεπτά την ημέρα, στη συνέχεια το αύξησα σε 40 λεπτά και ούτω καθεξής», αναφέρει, μιλώντας για την προσπάθειά της.



Με απόλυτη αποφασιστικότητα, επιμονή και αφοσίωση μέσα σε ακριβώς δύο χρόνια η 30χρονη σήμερα Carli έχασε το μισό της βάρος δηλαδή κάτι παραπάνω από 63,5 κιλά! Χάρη στην άσκηση και τη σωστή διατροφή η νεαρή κατάφερε να πετύχει το στόχο της και τώρα μοιράζεται την ιστορία της μέσω Instagram για να εμπνεύσει, όπως λέει, και άλλους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος και να τους δείξει πως όλα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει θέληση.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.