Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Καρκινοπαθής σε προχωρημένο στάδιο γίνεται νύφη μέσα στο νοσοκομείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε φωτογραφίες και τη συγκινητική ιστορία του ζευγαριού.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη αποφάσισε να κάνει ένας 43χρονος στη σύντροφό του η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με προχωρημένο στάδιο καρκίνου, οργανώνοντας το γάμο τους μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Η 39χρονη Yang Liu και ο σύντροφός της, ο 43χρονος Peng Xin είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια, αλλά δεν είχαν παντρευτεί λόγω οικογενειακών αντιρρήσεων, σύμφωνα με το People's Daily Online.

Τον προηγούμενο μήνα, όμως, η Yang διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο κι έτσι ο Peng αποφάσισε να της κάνει έκπληξη για να της ανεβάσει το ηθικό οργανώνοντας το γάμο τους στην πτέρυγα που νοσηλεύεται, με τη βοήθεια του προσωπικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έντονες αντιρρήσεις για το γάμο είχε φέρει η γιαγιά της νύφης η οποία πίστευε ότι της άξιζε κάποιος που θα βγάζει περισσότερα χρήματα. Η γιαγιά, όπως και ο πατέρας της νύφης, έφυγαν από τη ζωή το 2012, ενώ η μητέρα της, διαγνώστηκε επίσης με καρκίνο του μαστού. Μετά το θάνατο της γιαγιάς τής Yang, το ζευγάρι ξεκίνησε να μένει μαζί σε ένα διαμέρισμα και σκεφτόντουσαν να παντρευτούν όταν θα μπορέσει ο Peng να μαζέψει λίγα χρήματα, αλλά τα σχέδια ανατράπηκαν όταν η γυναίκα αρρώστησε.

Το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, άρχισε να αισθάνεται πόνους στη σπονδυλική της στήλη και την έστειλαν να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το Φεβρουάριο και δυστυχώς έχασε την ευκαιρία να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Έτσι ο Peng άφησε τη δουλειά του και άρχισε να την προσέχει νύχτα-μέρα. Η κατάσταση της γυναίκας σταθεροποιήθηκε μετά από ένα μήνα χημειοθεραπείας και ο 43χρονος ξεκίνησε να οργανώνει το γάμο. Ο γιατρός της γυναίκας μόλις ενημερώθηκε εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην έκπληξη που ήθελε να της κάνει και βρήκε μάλιστα τρόπους για να βοηθήσει στο εγχείρημα: Άλλα άτομα του προσωπικού έκαναν διάφορα δώρα, αγόρασαν τις βέρες και συγκέντρωσαν χρήματα για τη ζωή του ζευγαριού όταν θα βγει η Yang από το νοσοκομείο.

Ο θάλαμος μετατράπηκε σε ένα χώρο γεμάτο μπαλόνια και λουλούδια, με το ζευγάρι να παντρεύεται μπροστά σε οικογένεια, φίλους και το προσωπικό του νοσοκομείου. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Peng είπε ότι γνωρίζει πόσο πονάει η σύζυγός του και πολλές φορές θέλει να κλάψει νιώθοντας πόσο υποφέρει, αλλά παραμένει δυνατός για να της δίνει κουράγιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.