Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Έπεσε πολύ ξύλο στα στενά της Λαμίας!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα στενά της πόλης, με πάνω από 30 άτομα να συμμετέχουν στη συμπλοκή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στα στενά, που είναι κάτω από την πλατεία Ελευθερίας, γύρω από τις "επτά βρύσες".

Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε από την οδό Ανδρούτσου όταν δυο ολιγομελείς παρέες νεαρών, από άγνωστη αιτία, παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους. Αρχικά υπήρξαν φραστικές εντάσεις, όμως στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Εν τω μεταξύ είχε πέσει σύρμα και από τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να καταφθάσουν ενισχύσεις.

Μέσα σε λίγη ώρα έγινε χαμός. Περισσότερα από 30 άτομα, κάποιοι λένε και για 40 άτομα, έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους. Το αλκοόλ δεν βοηθούσε και πολύ να καταλάβουν ποιος ήταν με ποιον, αλλά αυτό δεν είχε και τόσο σημασία.

Τα σπασμένα τραπεζάκια και οι καρέκλες, που βρήκαν το πρωί οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, μαρτυρούν το χαμό που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάποιοι από τους επαγγελματίες βρήκαν τα σκαμπό και τις καρέκλες τους, πολλά μέτρα μακριά ή στους γύρω δρόμους. Και φυσικά αρκετά τραπέζια βρέθηκαν σπασμένα.

Δυστυχώς δεν τη γλίτωσαν ούτε οι ιστορικές "επτά βρύσες" και όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη φωτογραφία, η μια από αυτές έπεσε "θύμα" της μανίας των θερμόαιμων νεαρών.



Οι πληροφορίες λένε ότι η αστυνομία ενημερώθηκε, αλλά έφτασε πολύ αργά γιατί ήταν σε άλλο συμβάν, με αποτέλεσμα όταν πήγε στο σημείο οι εμπλεκόμενοι να έχουν εξαφανιστεί.


Πηγή: http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.