Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Μητέρα ξόδεψε 40.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάσει στην κόρη της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλέον υποστηρίζει ότι τις μπερδεύουν - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η 57χρονη εθισμένη με τις πλαστικές Janet Horrocks, από το Ηνωμένο Βασίλειο, ξόδεψε αρκετές χιλιάδες λίρες μόνο και μόνο για να μοιάσει όσο περισσότερο γίνεται στην 35χρονη κόρη της Jane. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιες, πλέον μοιάζουν τόσο πολύ ώστε τις περνάνε για αδερφές.

Όμως αυτή η ομοιότητα δεν κόστισε λίγο στην 57χρονη, η οποία ξόδεψε περίπου 40.000 λίρες για υπηρεσίες περιποίησης και πλαστικές επεμβάσεις για να αντιγράψει τη νεανική εμφάνιση της κόρης της. Εκτός από τις επεμβάσεις για να αυξήσει το στήθος της, η Janet έκανε επίσης botox και αισθητικές επεμβάσεις στα μάτια της για να μοιάζει πιο μικρή σε ηλικία. Και ενώ η μητέρα δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ τις πλαστικές ώστε να μοιάζει νέα, η κόρη της λέει ότι είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων και φοβάται ότι μια μέρα θα μοιάζει μεγαλύτερη από τη μητέρα της που έχει εμμονή με όλα αυτά.



Η Janet χώρισε από τον σύζυγό της το 2002 και όπως δήλωσε στόχος της ήταν να μοιάσει στην Jane γιατί είναι κόρη της και ήδη έμοιαζαν πολύ. «Απλά έπρεπε να... παίξω λίγο με το σώμα μου και το πρόσωπό μου για να μοιάζω νεότερη. Αρχικά πήρε την εικόνα μου (η κόρη μου) όποτε τώρα απλά έπρεπε εγώ να υποστηρίξω αυτή την εμφάνιση που είχε εκείνη» είπε στη συνέντευξή της. Ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της το 2001, κάνοντας αυξητική στήθους και κάποιες επεμβάσεις γύρω από τα μάτια της. Στη συνέχεια έκανε πλαστική στη μύτη και όλα αυτά της κόστισαν περίπου 20.000 λίρες. Ακολούθησαν διάφορα botox, αλλαγές στα μαλλιά και δίαιτες που της κόστισαν άλλες 20.000 λίρες κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Αν και στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει κρυφές τις προθέσεις της και δεν έλεγε ότι θέλει να δείξει νεότερη, τελικά το αποκάλυψε στην κόρη της η οποία σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι ήθελε να μοιάσει στην ίδια.





Ακόμη και όταν συνέχιζε να κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις, η κόρη της δεν μπορούσε να το αποδεχτεί και την ξένιζε όλο αυτό που γινόταν. Μάλιστα κάποια στιγμή δεν ήθελε καν να βγαίνουν έξω μαζί γιατί της περνούσαν για αδερφές κάτι που έριξε την αυτοπεποίθηση της Jane. Τελικά με τα χρόνια άρχισε σιγά-σιγά να το αποδέχεται, όντας η ίδια ανένδοτη με τις πλαστικές και τώρα έχουν γίνει οι πιο καλές φίλες. Μάλιστα δεν την ενοχλεί πια αν κάποιος τις μπερδέψει για αδερφές όπως λέει αρκεί η μαμά της να είναι ευτυχισμένη.



Δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες τις δύο γυναίκες...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.