Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 33χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης επέστρεψαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον τραυματισμό των δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας τριών και πέντε ετών, μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Στη δικογραφία του δράστη-συντρόφου της μητέρας των παιδιών συμπεριλαμβάνονται οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ οι γονείς του δράστη και η μητέρα των ανηλίκων κατηγορούνται για έκθεση και παράληψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής, καθώς γνώριζαν τα όσα υπέμεναν επί αρκετό χρονικό διάστημα τα δύο παιδιά, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάτι για να τα προστατέψουν.

Στο μεταξύ, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο πεντάχρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ έχει αποφασιστεί η διακομιδή του, εντός της ημέρας, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου λειτουργεί εξειδικευμένη για τον τραυματισμό του νοσηλευτική μονάδα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πεντάχρονος, ο οποίος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σκουπόξυλο από τον δράστη, υπεβλήθη χθες αμέσως μετά τη μεταφορά του στο ΠΓΝΑ σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη.

Στην παιδοχειρουργική μονάδα εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο τρίχρονος αδερφός του, η κατάσταση υγείας του οποίου δεν εμπνέει ανησυχία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.