Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Οι «βασίλισσες της κουζίνας» καταλαμβάνουν το Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφίες απόλυτου διατροφικού προγραμματισμού και γαστρονομικής τάξης.

Στην εποχή των social media θα πρέπει να θεωρήσουμε λογικό που το παλιό κλασικό λεγόμενο «ταπεράκι», ήτοι το να παίρνει κανείς μαζί του στη δουλειά και αλλού φαγητό από το σπίτι, είναι το νέο trend στο Instagram.

Από λάτρεις του fitness μέχρι τρελαμένους με το υγιεινό φαγητό, από πολυάσχολες μαμάδες μέχρι νεαρές εργαζόμενες, η προετοιμασία των γευμάτων to go γεμίζει το Instagram πολύχρωμες φωτογραφίες διατροφικής τάξης.

Είναι ένας τρόπος να εξοικονομεί κανείς χρόνο μέσα στην εβδομάδα, να προγραμματίζει τα γεύματά του και να διασφαλίζει πως τρώει καλά- και σωστά.

Στα hashtags #mealprep και #mealprepdaily μπορεί κανείς να βρει πάρα πολλές φωτογραφίες που θα τον δελεάσουν.

Από απλά γεύματα με κοτόπουλο και ρύζι μέχρι γκουρμέ πιάτα με υλικά πιθανώς και άγνωστα στους αμύητους, η υγιεινή διατροφή- και η προετοιμασία της- έχει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Μπορεί να υπάρχει ένα στοιχείο επίδειξης του τύπου «δείτε πόσο υγιεινά τρώω», ταυτόχρονα όμως όσοι προγραμματίζουν τα γεύματά τους εξηγούν πως εξοικονομούν χρόνο και χρήματα- αφού ξέρουν ακριβώς τις ποσότητες των λαχανικών που χρειάζονται και δεν αγοράζουν περισσότερα, που μένουν και χαλάνε.

Χρειάζεται αρκετός χρόνος για την προετοιμασία και το μαγείρεμα και υπάρχουν άνθρωποι που ετοιμάζουν γεύματα ακόμα και για τις επόμενες τέσσερις ή πέντε ημέρες, ανάλογα με τα υλικά και τη διάρκεια ζωής τους.

Ακόμα κι εκείνοι που δεν συμμερίζονται τον προγραμματισμό αυτό θα γοητευτούν από το food styling των παρακάτω φωτογραφιών.


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.