Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πέθανε ο προπονητής του "Απόλο" στο "Ρόκι"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Τόνι Μπάρτον, ο πρώην μποξέρ που υποδύθηκε τον προπονητή του Απόλο Κριντ σε έξι από τις ταινίες "Ρόκι", πέθανε σε ηλικία 78 ετών μετά από μακρά ασθένεια.

Η αδελφή του Μπάρτον είπε ότι πέθανε την Πέμπτη στην Καλιφόρνια. Τον τελευταίο χρόνο είχε νοσηλευτεί κατ' επανάληψη αλλά ουδέποτε έλαβε μια επίσημη διάγνωση για την ασθένεια από την οποία έπασχε, ανέφερε ο ιστότοπος MLive.com.

Πέθανε ο προπονητής του Απόλο στο Ρόκι

Ο Τόνι Μπάρτον ήταν ένας από τους ελάχιστους ηθοποιούς που συμμετείχαν σχεδόν σε όλες τις ταινίες της σειράς "Ρόκι" με πρωταγωνιστή τον Σταλόνε στον ρόλο του πυγμάχου Ρόκι Μπαλμπόα. Υποδυόταν τον "Ντιουκ", τον προπονητή του Απόλο Κριντ, του "αντιπάλου" του Ρόκι από το 1976 μέχρι το 2006. Δεν εμφανίστηκε όμως στην ταινία "Κριντ", για την οποία ο Σταλόνε είναι υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Ο ηθοποιός βασίστηκε για την ερμηνεία του στην εμπειρία που είχε αποκτήσει ως επαγγελματίας πυγμάχος. Το 1988 είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη ότι εξέτισε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για ληστεία και ότι άρχισε να ενδιαφέρεται για την ηθοποιία ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

Ο Μπάρτον, που καταγόταν από το Φλιντ του Μίσιγκαν, είχε παίξει σε πολλές άλλες ταινίες, όπως στη "Λάμψη" με τον Τζακ Νίκολσον αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.