Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες της εβδομάδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι συνέβη στον κόσμο μέσα από το φωτογραφικό φακό.

Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. «Η γούνα είναι τοξική»



Μοντέλα με αντιασφυξιογόνες μάσκες διαμαρτύρονται ενάντια στη χρήση της γούνας των ζώων στην κατασκευή ρούχων, έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε από την PETA.

Γευγελή, ΠΓΔΜ. Παιχνίδια την ώρα της αναμονής



Ένας πρόσφυγας παίζει με το παιδί του κατά τις ώρες της αναμονής για να αποχωρήσουν από τη πόλη Γευγελή της ΠΓΔΜ, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Σερβία. Αυτή η πολύ αργή διαδικασία κρατάει σε αναμονή αρκετές μέρες.

Lalitpur, Νεπάλ. Θρησκευτικές τελετουργίες από τη μακρινή Ασία



Ένας πιστός μεταφέρεται σε μία κολυμπήθρα κατά τη διάρκεια του θρησκευτικού φεστιβάλ «Swasthani Bratakatha» στην πόλη Lalitpur του Νεπάλ. Οι πιστοί, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, προσκυνούν διάφορους ναούς, εκτελούν θρησκευτικές τελετουργίες, κάνουν μπάνιο στα ιερά νερά της περιοχής για ένα μήνα.

Σάο Πάολο, Βραζιλία. Η χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 80 ετών



Η επτάχρονη Πόλα, ποζάρει στον φακό του Reuters, με φόντο το ξηρό τοπίο της Βραζιλίας. Οι τρεις πολυπληθέστερες πολιτείες της Βραζιλίας βιώνουν τη χειρότερη περίοδο ξηρασίας από το 1930.

Μανσούρα, Αίγυπτος. Διαφορετικοί αγώνες ιππασίας



Ο 14χρονος Ahmed Ayman, ο οποίος ζει σε ένα μικρό χωριό στο βόρειο τμήμα της Δέλτα του Νείλου της Αιγύπτου, εκπαιδεύει το γαϊδούρι του, τη Rihanna, για να πηδά εμπόδια, ανάλογα με εκείνα που κάνουν τα άλογα στους αγώνες ιππασίας.

Καμπάλα, Ουγκάντα. Προεδρικές εκλογές στην Ουγκάντα



Προεδρικές εκλογές διεξήχθησαν στην Ουγκάντα, εν μέσω βίαιων επεισοδίων και καθυστερήσεων, κυρίως στην πρωτεύουσα Καμπάλα.Ο Γιουέρι Μουσεβένι -ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 30 χρόνια- επιχειρεί να εξασφαλίσει μια ακόμα θητεία στον προεδρικό θώκο.

Μόντενα, Ιταλία. Παρμεζάνα μέχρι το ταβάνι



Ένας εργαζόμενος κουβαλά ένα ακόμα «κεφάλι» παρμεζάνας στον γαλακτοκομικό συνεταιρισμό 4 Madonne Caseificio dell'Emilia στη Μόντενα της Ιταλίας.

Σίδνεϊ, Αυστραλία. Σκύλοι εκπαιδεύονται στο σερφ



Ένας πρώην πρωταθλητής του σερφ και νυν εκπαιδευτής σκύλων στην Αυστραλία έχει βρει έναν παράξενο τρόπο να εκπαιδεύει τα κατοικίδια: Το σερφ! Ο Αυστραλός διδάσκει πως να ισορροπούν σε μια σανίδα και στη συνέχεια αφήνει τα κύματα να κάνουν τη δουλειά...

Guizhou, Κίνα. Θυσία στη θεά Sa Sui



Ένα γουρούνι θυσιάζεται στη θεά Sa Sui κατά τη διάρκεια ενός τελετουργικού για καλή τύχη στην αρχή του Νέου Σεληνιακού Έτους στην επαρχία Guizhou της Κίνας.

Γιουνάν, Κίνα. Πίνει ήσυχα το γάλα του από το μπιμπερό



Ένας μικρός ουρακοτάγκος απολαμβάνει το γάλα του μέσα από το μπιμπερό στον καναπέ ενός φωτογραφικού στούντιο, στην πόλη Κουνμίνγκ της επαρχίας Γιουνάν στην Κίνα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.