Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Έβγαζε καπνό η πρίζα του σπιτιού και ανακάλυψε κάτι τρομακτικό…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο άντρας ήρθε αντιμέτωπος με έναν κρυμμένο πύθωνα.

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας από την Αυστραλία όταν έβγαλε την υποδοχή της πρίζας στο σπίτι του και βρήκε από πίσω ένα μεγάλο φίδι. Έτσι συνειδητοποίησε για ποιο λόγο παρουσίαζαν ελαττώματα τα ηλεκτρικά του σπιτιού του και οι πρίζες έβγαζαν καπνό, καθώς τελικά στην πραγματικότητα αυτά τα προκαλούσε ένας τεράστιος πύθωνας.

Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες βρήκαν το ερπετό πριν προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά και πυρκαγιά στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Queensland της Αυστραλίας έβλεπαν λίγο καπνό να βγαίνει από μια πρίζα του σπιτιού τους και αποφάσισαν να την βγάλουν για να δουν τι συμβαίνει. Τότε ανακάλυψαν το κρυμμένο φίδι που ήταν και η αιτία. Αμέσως κάλεσαν έναν ειδικό στο να πιάνει φίδια, τον Richie Gilbert, για να τους βοηθήσει να το απομακρύνουν. Ο ίδιος περιέγραψε: «Μου πήρε περίπου μια ώρα για να βγάλω το φίδι. Δικαιολογημένα ήταν πολύ φοβισμένο και είχε κουλουριαστεί αρκετά σφιχτά. Έπρεπε να κάνω δύο τρύπες στον τοίχο, καθώς ο πύθωνας δεν μπορούσε να βγει μόνο με μία τρύπα».



Πριν καν βγάλουν εντελώς έξω το φίδι, εντόπισαν ένα βαθύ έγκαυμα στο δέρμα του. Εξαιτίας της επαφής του φιδιού με το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού, είχε τραυματιστεί και καιγόταν το δέρμα του. Μόλις έβγαλαν το ζώο έξω από την τρύπα το μετέφεραν στο ζωολογικό κήπο για να δουν το τραύμα του.



Ο άνδρας που το έβγαλε ανέφερε: «Αρχικά νόμιζα ότι το φίδι θα χρειαστεί ευθανασία. Το έγκαυμα ήταν μεγάλο και βαθύ και φαινόταν ότι είχε προκληθεί μυϊκή βλάβη επίσης. Τώρα παίρνει θεραπεία και αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλά».



Ο συγκεκριμένος πύθωνας δεν είναι δηλητηριώδης, αλλά δαγκώνει και όταν ο Richie προσπάθησε να το βγάλει τον δάγκωσε στο χέρι. Ο ίδιος πιστεύει ότι το ερπετό ζούσε στη σκεπή και τρεφόταν με ποντίκια και πρόσθεσε: «Οι στατιστικές λένε ένα στα τρία σπίτια στο νοτιοανατολικό Queensland έχει ένα φίδι που ζει στην οροφή του».

Ευτυχώς η οικογένεια το αντιλήφθηκε και δεν προκλήθηκε μεγαλύτερη ζημιά στο σπίτι ενώ πλέον το φίδι αναρρώνει.

Δείτε το βίντεο με την «επιχείρηση»...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.