Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τρεις παραλίες της Κύπρου στις 25 καλύτερες της Ευρώπης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διάκριση για τις Fig Tree Bay, Makronissos beach και Konnos Bay στο ελεύθερο τμήμα της Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tripadvisor», μεταξύ των 25 καλύτερων παραλιών της Ευρώπης για το 2016 τρεις βρίσκονται στο ελεύθερο από τον τουρκικό στρατό τμήμα της επαρχίας Αμμοχώστου.

Πρόκειται για τις «Fig Tree Bay», στον Πρωταρά που έχει χαρακτηριστεί ως «η καλύτερη παραλία του Πρωταρά», η «Makronissos beach», στην Αγία Νάπα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο τέλεια παραλία της Κύπρου» και η παραλία «Konnos Bay», στην Αγία Νάπα και Πρωταρά που χαρακτηρίστηκε ως «Ονειρεμένα Νερά».

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου, δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος χαιρέτισε την διάκριση των τριών παραλιών και πρόσθεσε πως «πέρα από την πραγματική φυσική ομορφιά και τη μοναδικότητα των συγκεκριμένων παραλιών, σήμερα απονέμονται στους Δήμους Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου τα εύσημα για τις προσεγμένες ενέργειες και φροντίδες τους για τις παραλίες μας».

Makronissos beach

Η παραλία «Fig Tree Bay» βρίσκεται στην ένατη θέση στις προτιμήσεις των αναγνωστών της ιστοσελίδας, η παραλία «Makronissos beach» βρίσκεται στην δέκατη έβδομη θέση και η παραλία «Konnos Bay» στην εικοστή τρίτη θέση.

Fig Tree Bay


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.