Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στα ημιτελικά ο Παγδατής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μάρκος Παγδατής δεν έχασε κανένα σετ από τον Roberto Bautista Agut, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships. Αυτός θα είναι ο σημαντικότερος ημιτελικός για τον Κύπριο τενίστα, από το 2012!

Στα ημιτελικά ο Παγδατής

Ο Παγδατής πραγματοποίησε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Ντουμπάι, δίνοντας συνέχεια στη φανταστική του πορεία στο Dubai Tennis Championships. O 30χρονος Κύπριος επιβλήθηκε του Bautista Agut με 7-5, 6-0 και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε 500άρι τουρνουά από τον Οκτώβριο του 2012, όταν ήταν ημιφιναλίστ στο Japan Open.

Ο Μάρκος χρειάστηκε να σώσει 4 break points στα πρώτα games της αναμέτρησης για να μείνει κοντά στον Ισπανό, Νο4 στο ταμπλό και Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη. Στο 9ο game έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης με love, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει το σετ στο σερβίς του, με τον Bautista Agut να απαντάει άμεσα ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Ο Παγδατής όμως έκανε και δεύτερο διαδοχικό break και τη δεύτερη φορά που σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ δεν απέτυχε. Στο 2ο σετ ο Ισπανός έκανε αρκετά λάθη και ο Μάρκος παρέμεινε σταθερός, διατηρώντας έναν πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι του, για να κυριαρχήσει πλήρως και να κερδίσει όλα τα games του!

Ο κορυφαίος Κύπριος τενίστας όλων των εποχών κέρδισε τα 8 τελευταία games της αναμέτρησης, ενώ έκλεισε το παιχνίδι με 5 διαδοχικά break. Ο Μάρκος είχε 22 winners σήμερα, έναντι μόλις 6 του Ισπανού.

Ο Bautista Agut είναι ο δεύτερος seeded παίκτης που χάνει από τον Παγδατή στο Ντουμπάι, αφού στον 1ο γύρο ο Κύπριος πρωταθλητής είχε αφήσει εκτός και τον Viktor Troicki, No5 στο ταμπλό. Χωρίς να έχει ακόμα χαμένο σετ, ο Παγδατής είναι στα ημιτελικά, όπου έχει πιθανό αντίπαλο τον Novak Djokovic.

O κορυφαίος τενίστας του πλανήτη θα αντιμετωπίσει στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, περίπου στις 19:00 το απόγευμα, τον Feliciano Lopez. Ο Nole διεκδικεί την 18η διαδοχική νίκη του στο tour, ενώ απέχει 2 νίκες από τη 18η συνεχόμενη πρόκρισή του σε τελικό και 3 από τον 8ο συνεχόμενο κερδισμένο τίτλο του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.