Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η συγκλονιστική στιγμή που κεραυνός χτυπά το ψηλότερο κτίριο του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφία τραβηγμένη από τον 56ο όροφο.

Είναι πραγματικά μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα που δεν βλέπει κανείς συχνά. Είναι το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι την ώρα που το χτυπάει κεραυνός κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Η συγκλονιστική στιγμή που κεραυνός χτυπά το ψηλότερο κτίριο του κόσμου

Ο 29χρονος φωτογράφος Mohammad Azmi ήταν αρκετά υπομονετικός και στάθηκε επί δύο ώρες σε απέναντι κτίριο και συγκεκριμένα στον 56ο όροφο μέχρι να πετύχει την κατάλληλη στιγμή και να πατήσει το κλικ.

Αποφάσισε να ανέβει στο γειτονικό ψηλό κτίριο εν μέσω καταιγίδας για να τραβήξει καλές και εντυπωσιακές λήψεις και το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαίωσε. Ο ίδιος δήλωσε σύμφωνα με τη Sun ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που νιώθει την «ηλεκτρική αίσθηση» όπως είπε.

Ο Azmi ανέφερε επίσης ότι τράβηξε περισσότερες από 400 φωτογραφίες όσο περίμενε στο κτίριο κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, αλλά μόνο μία ήταν η ιδανική φωτογραφία που κατάφερε να τραβήξει και να φαίνεται ο κεραυνός που χτυπάει το Μπουρτζ Χαλίφα απέναντί του.

O Azmi αψήφησε τον καιρό για τουλάχιστον δύο ώρες για να καταφέρει να τραβήξει αυτή την εκπληκτική εικόνα.

«Ήμουν πολύ νευρικός και φοβισμένος καθώς υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να χτυπηθώ ο ίδιος από κεραυνό όπως ήμουν εκτεθειμένος στην ταράτσα του κτιρίου» είπε αργότερα ο ίδιος σύμφωνα με την Sun. Εκτός από την φωτογραφία με τον κεραυνό που είναι πράγματι εντυπωσιακή η βρετανική Sun δημοσιεύει κι άλλες φωτογραφίες του 29χρονου Mohammad Azmi από τις στιγμές που βρισκόταν πάνω στο ψηλό απέναντι κτίριο.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.