Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Συνέντευξη με τον άντρα που σκότωσε, μαγείρεψε και έφαγε τον εραστή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαρτυρία-σοκ από τον γερμανό κανίβαλο.

Τον Μάρτιο του 2001, ο Armin Meiwes ανέβασε στο διαδίκτυο μια αγγελία με την οποία αναζητούσε έναν «νέο, γεροδεμένο άντρα που επιθυμεί να καταναλωθεί». Ο 42χρονος τεχνικός υπολογιστών από το Rotenburg της Γερμανίας, έμεινε τελικά γνωστός ως «Der Metzgermeister» (ο Master χασάπης) κι αυτό γιατί έγινε ένας από τους διασημότερους κανίβαλους στην ιστορία.

Πριν από λίγες ημέρες, δόθηκε στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ «Docs: Interview with a Cannibal» για τις ανάγκες του οποίου ο Meiwes παραχώρησε συνέντευξη στην οποία εξηγεί πώς συνάντησε τον άντρα που απάντησε στην αγγελία του, πώς τον οδήγησε στη φάρμα του όπου τελικά τον δολοφόνησε και τον έφαγε - καταγράφοντας το όλο ανατριχιαστικό σκηνικό σε κάμερα.

Το εμετικό απόσπασμα, προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του και περιγράφεται, στο ντοκιμαντέρ, ως «αρκετά ενοχλητικό για να προβληθεί» - φανταστείτε ότι στη κεκλεισμένων των θυρών δίκη, οι δικαστές αναγκάστηκαν να δουν μόνο 19 λεπτά από το τετράωρο βίντεο.


O Bernd Brandes

Ο Meiwes αναφέρεται αρχικά στη συμπεριφορά του ως παιδί, την οποία περιγράφει ως «όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου» - αγαπούσε τα ζώα και έβρισκε τη ζωή στην εξοχή ειδυλλιακή. Ωστόσο, ο ίδιος περιγράφει μια τραυματική εμπειρία που έζησε σε ηλικία 5 ετών, όταν είδε τον πατέρα του να εγκαταλείπει την οικογένειά του παίρνοντας μαζί τα δυο αδέλφια του. Γεγονός πως τον έκανε τον «άντρα του παιδιού».

Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Meiwes εξήγησε ότι ξεκίνησε μια «δεύτερη ζωή» εντός του διαδικτύου και στα chatrooms, αναζητώντας πληροφορίες για τον κανιβαλισμό και αναζητώντας ανθρώπους που προσέφεραν τον εαυτό τους για το σκοπό αυτό!

Ο ίδιος πράγματι συναντήθηκε πολλές φορές με ανθρώπους που είχαν την επιθυμία να φαγωθούν, αλλά όταν έφταναν στο ζητούμενο, τα «θύματα» άλλαζαν γνώμη. Τότε ήταν που ο Meiwes γνώρισε τον εραστή και τελικά θύμα του, Bernd Brandes, 43 ετών, όταν απάντησε στην αγγελία του με τίτλο «Δείπνο - ή το δικό σου δείπνο», προσφέροντας μια ευκαιρία να «φαγωθείς ζωντανός».

«Ήταν το ιδανικό θύμα», εξηγεί ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ. «Ήθελε να θυσιάσει τον εαυτό του», λέει από τις φυλακές όπου κρατείται.

Όταν οι δυο άντρες συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, «ήμουν νευρικός αλλά ανυπόμονος», εξηγεί. Οι δυο άντρες, αφού προχώρησαν στη σεξουαλική πράξη στην κατοικία του Meiwes, ακολούθως ο Brandes εξέφρασε την επιθυμία να προχωρήσουν στη δεύτερη φάση του σχεδίου. Με λίγα λόγια, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του να μπει κάτω από το μαχαίρι του εραστή του!

Ο 54χρονος σήμερα, Armin Meiwes

Έτσι και έγινε. Ο Brandes, πήρε 20 υπνωτικά χάπια και μισό μπουκάλι από κάποιο σναπς πριν ο Meiwes κόψει το μόριό του -με τη συγκατάθεση του-, το τηγανίσει και το καταναλώσουν και οι δυο… Την επόμενη ημέρα το πρωί, ο Meiwes τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα του το οποίο και κατακρεούργησε, έβαλε τα κομμάτια του στο ψυγείο και έθαψε το κρανίο στον κήπο.

«Έβαλα πάνω στο τραπέζι ένα υπέροχο κηροπήγιο. Τηγάνισα ένα κομμάτι από τη πλάτη του, έφτιαξα πατάτες και λάχανο. Ετοίμασα το γεύμα μου και το γεύτηκα», λέει και συνεχίζει «Η πρώτη μπουκιά ήταν, φυσικά, παράξενη. Είχα ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Πέρασα περίπου 40 χρόνια λαχταρώντας κάτι τέτοιο, το ονειρευόμουν…».

Το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου 2002, η αστυνομία επισκέφτηκε τον άντρα στο απομονωμένο του αγρόκτημα, έπειτα από την πληροφορία ενός νεαρού φοιτητή που πίστευε ότι ο άντρας που ζούσε εκεί, είχε σκοτώσει και φάει έναν άνθρωπο. Όταν οι ένστολοι έφτασαν στους εσωτερικούς χώρους και τελικά, στην κουζίνα, εντόπισαν τις ποσότητες κρέατος τις οποίες ο Meiwes ισχυρίστηκε ότι αφορούσαν σε χοιρινό...

Το 2006 στη δίκη, που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, ο Meiwes καταδικάστηκε σε ισόβια.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.