Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

5+1 tips για να περάσεις γρήγορα από το αεροδρόμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κέρδισε πολύτιμο χρόνο μέσα από έξι βήματα.


Είναι γεγονός ότι κανένας μας πλέον δεν θέλει να χάνει άσκοπα το χρόνο του. Πόσο μάλλον όταν ταξιδεύει. Μάθε, λοιπόν, πώς θα εξοικονομήσεις χρόνο και πώς θα περάσεις πιο γρήγορα από το αεροδρόμιο ακολουθώντας τις παρακάτω έξι συμβουλές, που θα σου φανούνε τόσο χρήσιμες όσο και πρακτικές.

1. Πραγματοποίησε το check in on-line. Στο γραφείο, το σπίτι, ακόμη και το δρόμο μέσω του κινητού σου, πραγματοποίησε on-line το check in έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά στο αεροδρόμιο. Θα σου πάρει μόλις λίγα λεπτά η όλη διαδικασία και θα εξοικονομήσεις απίστευτο χρόνο. Τσέκαρε, μόνο, αν πρέπει να εκτυπώσεις την κάρτα επιβίβασής σου, κάποιες αεροπορικές την ζητάνε, ενώ κάποιες άλλες αρκούνται στην ηλεκτρονική κάρτα στο τηλέφωνό σου.

2. Πάρε τα απολύτως απαραίτητα. Αν πραγματοποιήσεις on-line το check in και έχεις μόνο τη χειραποσκευή σου δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στο γκισέ της αεροπορικής με την οποία πετάς ούτε πέντε λεπτά για να αφήσεις τις αποσκευές σου. Γι’ αυτό φρόντισε να πάρεις τα απολύτως απαραίτητα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ολιγοήμερα ταξίδια.



3. Έχε τα επίσημα έγγραφά σου εύκαιρα. Πριν ακόμη ξεκινήσεις για το αεροδρόμιο τοποθέτησε τα επίσημα έγγραφα ταυτότητα, διαβατήριο, βίζα (όπου απαιτείται) σε εύκολα προσβάσιμο σημείο ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα επιδείξεις εύκολα και γρήγορα όταν σου ζητηθεί.

4. Φρόντισε να φοράς απλά παπούτσια. Σε ορισμένα αεροδρόμια για να περάσεις τον έλεγχο θα πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου. Έτσι, απέφυγε να φορέσεις πολύπλοκα παπούτσια όπως εκείνα με κορδόνια, στενά που δεν βγαίνουν εύκολα κ.α.



5. Πακέταρε την αποσκευή σου σωστά. Φρόντισε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα (νεσεσέρ, παπούτσια κ.α.) στον πάτο της, έτσι ώστε το βάρος να είναι χαμηλά και να υπάρχει ισορροπία. Μπορεί να έχεις ελάχιστο χρόνο μπροστά σου και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στο να περπατήσεις με την βαλίτσα σου πιο εύκολα και γρήγορα προς τον προορισμό σου.

6. Μην τυλίγεις τα δώρα. Όταν κουβαλάς μαζί σου δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, προτίμησε να τα συσκευάσεις μόλις φτάσεις στον προορισμό σου. Αν χρειαστεί στον έλεγχο να τα ανοίξουν θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και θα καθυστερήσεις και τους υπόλοιπους που περιμένουν στην ουρά.


Πηγή: http://www.greekguide.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.